Şimdi Ara

CopM Clan Battlefield 3 Server (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam nasıl gireceğiz key falan almak mı gerekiyor biraz yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Hocam nasıl gireceğiz key falan almak mı gerekiyor biraz yardımcı olurmusunuz

BF3+Premium packleri alırsanız girebilirsiniz.

Cdkeyhouse mesela key satan yerlerden biri.
  • Keşke sunucuyu Maceristan merkezli alsaydınız, Türkiye'ye 35 ile 45 arası ping veriyor normal şartlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Keşke sunucuyu Maceristan merkezli alsaydınız, Türkiye'ye 35 ile 45 arası ping veriyor normal şartlarda.

Macaristan merkezli server satan bir yer bulamadık ama pingler gerçekten iyi oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnCoDe86 -- 14 Aralık 2012; 22:07:15 >
  • Hayırlı olsun bilgisayar servisten gelince gelmeye çalışırım.
  • Abi bence premium server açarak hata yapmışsınız. Şu oyunda daha çok Türk olsa iletişim kurarak oynasam anormal keyif alıcam. Allah aşkına kaç kişinin premiumu var? Benim var da abi, ne bileyim bir Canals, Metro veya Caspian falan açsanız daha çok kişi alırdınız. 5-6 kişi görürsem destek olmaya gelirim, yine de hayırlı olsun.
  • Şu anda haritalar sadece vanilla olarak ayarlandı desteğinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnCoDe86

Şu anda haritalar sadece vanilla olarak ayarlandı desteğinizi bekliyoruz.

Girdim şimdi, adım RazorArise. Ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Keşke sunucuyu Maceristan merkezli alsaydınız, Türkiye'ye 35 ile 45 arası ping veriyor normal şartlarda.

Macemen diyari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibluever

quote:

Macemen diyari...

Evet arkadaşım. Bu arada benim Travian yalan oldu.
  • Hayırlı olsun
  • Kharg Island varsa ve Tdm ise o serverdan çıkmam

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

İyi oynayanları atmayacak ve egocu adminleriniz yoksa geliriz..Hayırlı olsun.

Yıllardır bir dünya oyunda adminlik yapmışımdır ve tecrübelerime göre bu şu lafa " bakın ben bot wall falan açacaam beni görürseniz beni iyi oyucu sanın ama bana hile serbest olsun" denk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Yıllardır bir dünya oyunda adminlik yapmışımdır ve tecrübelerime göre bu şu lafa " bakın ben bot wall falan açacaam beni görürseniz beni iyi oyucu sanın ama bana hile serbest olsun" denk gelir.

Serveri caspian'a ayarların, 32 kişilik olsun, geleyim.Video çekeyim, en az 25-0 veya 25-3 (max 3 kez ölürüm) KD yapacağıma dair söz vereyim.Anormal birşey görürseniz, oyunu bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC328C9C2 -- 16 Aralık 2012; 12:11:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Serveri caspian'a ayarların, 32 kişilik olsun, geleyim.Video çekeyim, en az 25-0 veya 25-3 (max 3 kez ölürüm) KD yapacağıma dair söz vereyim.Anormal birşey görürseniz, oyunu bırakıyorum.

Gereksiz tartışıp birbirimizi kırmaya gerek yok yeteri kadar boş insan var zaten ortalıkta. Punkbuster-GGC yakalamadıktan sonra video+ss görmeden kimseyi banlamayız/banlayamayız.

Herkes keyfine baksın

• Güncel
  • Güncel
  • Hep turk varsa bende varim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel mi hala
    origin ıd: ExterminaTurk
    oyunu yeni edindim beni eklerseniz sevinirim. daha nereden arkadaş ekleniyor onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 12 Ocak 2013; 15:37:59 >
  • Favorilere ekledim.En kısa zamanda görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.