Bu sürümünde bir çok hatalar giderildi.Slayt Gösterimi düzenlendi.Ek Blocklar eklendi,resim ve e-kart yollama sorunları halledilmiş. Upgrade özelliği ile eski versiyonunuzu yenileyebilirsiniz.
Aciklamasi boyle bu son surum galiba.Aciklari var dediler.Resim galeri olarak neyi kuraim arkadaslar bunu mu ?
bende resim galerisi arıyorum boyutu küçük, kullanımı kolay en önemlisi ise SADE olması
daha bulamadım aradığımı bende önerilere açığım
Hocam bende arıyordum msn space deki gibi... Download etme gibi bir lüksümüz varsa memnun olurum...
valla coopermine var my e gallery var...coper baya iii...ama php nuke kurmak işkence gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: hussoloji
valla coopermine var my e gallery var...coper baya iii...ama php nuke kurmak işkence gibi...
husso aynen katılıyorum. Mükemmel ama işte kurlumu...
bu nasıl kullanılıyor? web page'e UL edip forum girişi gibi bişeymi bu da?
hostinge upload ediyor ve install ediyorsun. 1 mysql veritabanına ihtiyaç duyuyor.
sonra üye olup resim eklenebiliniyor ...
Surum kac ?
Arkadaşlar CPanelli hostların Fantastico sunda da var 2 tık tmm. Bizim zor dediğimiz Nukeye kurma.
kurmasinin neresi zor oldugunu anlayamadim arkadaslar install diyoruz kuruluyr neresi zor anlamadim bir turlu.
evet nuke kurmak da zorsa işimiz var ...
Denemesi beleş.
Fakat bunun ne kadar guvenli oldugu tartisilir biliyorsun bu modullere guvenilmiyor.Bununda aciklari var.Digerlerinde oldugu gibi ama yamalari var tabi.biraz tedbirli olursak sorun cıkmaz herhalde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme