Şimdi Ara

coprafya notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
11
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wll_dolunay -- 31 Ocak 2016; 16:28:32 >

• İsteyen çok olursa daha fazla ekleyebilirim.
  • notlar güzelmiş Allah sahibine bağışlasın
  • +rep
  • wll_dolunay kullanıcısına yanıt
    Asdfg
     coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları

• quote:

Orijinalden alıntı: wll_dolunay

Asdfg
     coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları
    Bunları yüklemek için çok uğraştım tablet kafayı yedi zaten.daha sonra yine not yüklerim.

• Sagolasin. Up
  • Rica ederim :) umarım işinize yarar.
  • Cografya iyi kotu mantikla yapiliyor da felsefeyi hic yapamiyorum. Felsefe notun varsa paylasir misin ?
  • Bunlar işine yarar :)
     coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları coprafya notları

• quote:

Bunlar işine yarar :)
    Teşekkür notlar güzel ama ekran görüntüsü yerine düz çekilmiş fotoları yükleseydiniz daha net ve daha iyi olurdu ama neyse yine okunuyor çoğu

• karavahset kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)Denedim ama o şekilde yükleyemedim.Böyle idare edin artık okunuyorsa sorun yok.
  • quote:

Rica ederim :)Denedim ama o şekilde yükleyemedim.Böyle idare edin artık okunuyorsa sorun yok.
    Hiç yoktan iyidir zaten teşekkürler. Sayısalcı adama göl ismi ezberletcekler
  • Allah yardımcımız olsun ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wll_dolunay -- 31 Ocak 2016; 18:12:06 >
  • quote:

Allah yardımcımız olsun ne diyim
    eyw up
  • quote:

Sağol hocam çok faydalı oldu bunlar acaba hangi kaynaktan çıkarıldı biliyor musunuz ? (Coğrafya)
  • Malesef...arkadaşlardan aldım ben de
  • quote:

Malesef...arkadaşlardan aldım ben de
    https://img.donanimhaber.com/upfiles/2221278/1683f058-a015-4885-b56f-8bb0ecc0bf65.png

Bu kağıt ne olarak geçiyor
  • Bilgi felsefesi :)
  • wll_dolunay kullanıcısına yanıt
    Yok , siyah mat kağıt mı , kağıdın türünü sormuştum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.