Bildirim
coprafya notları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İsteyen çok olursa daha fazla ekleyebilirim. -
notlar güzelmiş Allah sahibine bağışlasın -
+rep -
-
-
Sagolasin. Up -
Rica ederim :) umarım işinize yarar. -
Cografya iyi kotu mantikla yapiliyor da felsefeyi hic yapamiyorum. Felsefe notun varsa paylasir misin ? -
-
-
Rica ederim :)Denedim ama o şekilde yükleyemedim.Böyle idare edin artık okunuyorsa sorun yok. -
Hiç yoktan iyidir zaten teşekkürler. Sayısalcı adama göl ismi ezberletceklerquote:
Orijinalden alıntı: wll_dolunay
Rica ederim :)Denedim ama o şekilde yükleyemedim.Böyle idare edin artık okunuyorsa sorun yok. -
Allah yardımcımız olsun ne diyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wll_dolunay -- 31 Ocak 2016; 18:12:06 > -
eyw upquote:
Allah yardımcımız olsun ne diyim -
Sağol hocam çok faydalı oldu bunlar acaba hangi kaynaktan çıkarıldı biliyor musunuz ? (Coğrafya)quote:
Malesef...arkadaşlardan aldım ben de -
https://img.donanimhaber.com/upfiles/2221278/1683f058-a015-4885-b56f-8bb0ecc0bf65.pngquote:
Malesef...arkadaşlardan aldım ben de
Bu kağıt ne olarak geçiyor -
Bilgi felsefesi :) -
Yok , siyah mat kağıt mı , kağıdın türünü sormuştum :)
Benzer içerikler
- deniz harp okulu göz derecesi
- trigonometri için bilinmesi gereken konular
- karabağlar erkek öğrenci yurdu
- tam nötralleşme nedir
- sayısaldan hukuk okunur mu
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X