< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 24 Mart 2025; 15:6:13 > |
Corby CX007-2B Yedek Bataryalı Zoom Pro Smart Drone 899TL

-
-
2899 olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alan oldumu acep
-
899ken görsem alırdım sırf hevesten sanırım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tavsiye etmem çok kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çer çöp bunlar para kolay kazanılmıyor çoğu insan için.Sırf birşey fiyatı piyasadan daha ucuz diye balıklama atmayın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazları dikkatli kullanın şehir merkezlerinde izinsiz uçuşun 79 bin lira cezası var
-
Teknosa neyi göndermiş ki bunu gönderecek.. sipariş iptal garantili
-
ben aldım 900 liraya. Performans olarak çok bişey beklenilmemesi gerektiğinin farkında olarak aldım ben artık olaya şöyle bakıyorum 900 lira 2 kişinin dışarıda bir akşam yemeği parası o yüzden bozulursada çok üzünülmez. Ama gönül isterdi tabii 50K bir dji olmasını.
-
ben aldım kargolandı anında.Çocuk evde oynasın diye.bu paraya oyuncak yok artık.
-
Evde bunlar hele ki çocuk tarafından uçurulması zor. Sağa sola çarpmasını bırakın, kendine veya size zarar verebilir. Dikkatli kullanmakta fayda var.
Misafir çoçuğa bak diye verdiğim cep telefonunda, kontrolleri aktif ettiği gibi, duvara çaktı, kurtaramadım. Kimse zarar görmedi ama durum böyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X