ben p4 sistem kurmuştum fan ayaklarında birisi tam oturmamış ve fan işlemciye değiyordu ama tam temas etmiyordu,sistem açılıyor ve 2 saniye sonra kendini kapatıyordu,intel isi konusunda çok hassas
imzamdaki değerlerde şu an fan dönmüyo ..biostan pc healts a gir orda smart fan seçenekleri var onları disable edince sanırım sabit hızda dönmesi gerek deneyerek bulursun
gigabyte ole oluo
Biosta ayarı wardır ama genellikle işlemci ısınmaya başladımı dönmeye başlar fan o ayarı olabilir bende p4 lga 775 war 3.4 cihaz ısınadımı fanı dönmüyordu Zalman reseraptor aldım su an gayet güzel çalısıyo walla ama ilk başta dönmemesı ve daha sonra donmesi normal gözüküyor
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
imzamdaki değerlerde şu an fan dönmüyo ..biostan pc healts a gir orda smart fan seçenekleri var onları disable edince sanırım sabit hızda dönmesi gerek deneyerek bulursun
Arkadas haklı sabit hızda dönmesi için PC HEALTS da var ama ordanda çalısmassa başka bişi ara ama en iyisi ZALMAN RESERAPTOR :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme