Şimdi Ara

Core 2 duo T9600 overclock Nasıl yaparım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran lartı nvıdıa quadro fx770m
    İşlemci core 2 duo t9600
    Ram 4 gb markasını bilmiyorum.Laptop oldugundan dolayı Sizce buna oc değer mi ? Degerse ne kadar deger ? bırde nasıl yaparım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 1 Şubat 2016; 23:26:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kişisel olarak notebooklarda overclock önermiyorum.Soğutma yetersiz kalabiliyor.Şuanda sistem yüksüz çalışırken sıcaklıklar ne civarlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: btd_1923

kişisel olarak notebooklarda overclock önermiyorum.Soğutma yetersiz kalabiliyor.Şuanda sistem yüksüz çalışırken sıcaklıklar ne civarlarda?

Tesekkurler cevap icin :) Nasil bakarim sicakligina ama alti heralde fandan dolayi ve icindeki tozdan dolayi isinmakta yuksuzde yine fan yuksek derecelerde donmekte

• www.cpuid.com adresinden hw monitor isimli programı indirip görebilirsiniz.Eğer sıcaklıklar yüksek ise overclock yapmanız daha da yükseltecektir bu da sistemi sağlıksız hale getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btd_1923

www.cpuid.com adresinden hw monitor isimli programı indirip görebilirsiniz.Eğer sıcaklıklar yüksek ise overclock yapmanız daha da yükseltecektir bu da sistemi sağlıksız hale getirebilir.

Tamam hocam tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.