Şimdi Ara

CORE 2 DUO uyumlu ANAKARTLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kingss

Kati kapasitör sadece Anakartin elektriksel dayaniklilik ömrünü arttiriyor yani söyle diyelim S3 5 sene ömrü varsa O/C yapiyosan DS3 ün iki yada üc katidir ömrü.Yani biraz daha dayaniklidir DS3 le Normal S3 ayiran bi tek bu özelliktir.Bu saydigin kartlarin hepsinin su anda Quad core destegide var ama DQ6 daha fazla özellikleri olan ve O/C icin cok daha fazla ince ayari olan bi kart ve bunun icin biraz pahali öbürlerinden bende yaklasik 1 aydir arastirma yapiyorum bu kartlarla ilgili ve sonunda S3 ü almaya karar verdim zaten bi bilgisayarin normal ömrü2 bilemedin 3 yildir onun icin cok paran yoksa bu gibi fiyat performans orani iyi olan kartlar alman lazim.Mesela Abitin AB9 diye bi kertida var O/C özellikleri iyi olan ama daha bios u tam oturmamis onun icin ilk baslarda kesin sorun cikarir.Bu neden le tercihim S3 110 euro civari simdi burda :)
    Bide DS 3 ne eklersen ilerde S3 ede eklersin tamamen aynilar kapasitörleri disinda ........

verdiğin bilgiler çok faydalı oldu, çok tşkler

• beyler ds3 için s3 ten farkı yok demeyelim lütfen
    bu kart en iyi oc. kartlarından birisi
    hem fiyat+performans kartı
     CORE 2 DUO uyumlu ANAKARTLAR
  • Dostum ben tamamn ayni demedimki bunlar solid kapasitör oldugu icin daha fazla fsb yaparsin zorlayip o fark var ama istersen s3 üde zorlarsin ama cikmayabilir yada baska seyler olabilir ama benim gibi ucmiycaksan 6300 ü 6600 gibi kullansam yeter diyosan S3 yeterli 30-35 dolar fark vermeye degmez burda 25 euro fark var aralarinda misal.
  • quote:

Dostum ben tamamn ayni demedimki bunlar solid kapasitör oldugu icin daha fazla fsb yaparsin zorlayip o fark var ama istersen s3 üde zorlarsin ama cikmayabilir yada baska seyler olabilir ama benim gibi ucmiycaksan 6300 ü 6600 gibi kullansam yeter diyosan S3 yeterli 30-35 dolar fark vermeye degmez burda 25 euro fark var aralarinda misal.

dostum fazla oc. yapmıyacaksan zaten yeter s3

quote:

kingss Tarih 3 Kasım 2006; 13:22:26
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=114156&highlight=965P-S3

bide bu linke bi bak istersen

sen istersen buna bak şu anda fsb rekoru bu board da
     CORE 2 DUO uyumlu ANAKARTLAR

• Tamam Kardes sen kazandin Fsb rekoru bu kartta olabilir ama böylesini ancak tam psikopat hiz delileri yapiyo ne gerek varki sen kendi makinani o kadar kasiyomusun ? sanmam bende kasmicam o kadar onun icin bana göre degmez ama özellik olarak ayni kartlar yok illa alicam dersen paranda varsa kolay gelsin :))))))
  • quote:

Tamam Kardes sen kazandin Fsb rekoru bu kartta olabilir ama böylesini ancak tam psikopat hiz delileri yapiyo ne gerek varki sen kendi makinani o kadar kasiyomusun ? sanmam bende kasmicam o kadar onun icin bana göre degmez ama özellik olarak ayni kartlar yok illa alicam dersen paranda varsa kolay gelsin :))))))

kardeş sen bizi bilgilendirdin bende sizi bilgilendirdim
    fakat öyle oc. yapmak kolay değil lafım üst sınırlara çıkmak için
    senin verdiğin ve benim verdiğim linkteki oc. yapmak için extreme parçalar ve oc. bilgisi olması lazım
    yani uzun lafın kısası e6400 ile 3.8 veya ds3 ile 613 fsb yapmak kolay değil

@coruherdem
    kardeş s3 ile ds3 arasında pek fiyat farkı yok bu ikili arasında kaldıysan ds3 ü öneririm

• Söylediklerin dogru tabi ama bence 20 dolardan fazla varsa degmez mesela benim en fazla yapacagim fsb 350 bilemedin 400 bunun icin 2 kart arasinda kalmistim 945P S3 ve 965P S3 945 en son biosla 365 yapmisti 965 ise 430 u rahat bulmustu onun icin 965 i sectim ha bide ilerde cikicak olan 4 cekirdekli islemci desteginide unutmamak lazimve 8GB ta kadar olan ram destegi ve raid falanda var.

Coruherdem eger Paran varsa DS3 aol yoksa S3 diyelim :)

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingss -- 3 Kasım 2006; 14:41:22 >
  • bu kartlar zaten en son çıkacak olan işlemcileri desteklemeyecek
    sanıyorum...
  • core 2 duo uyumlu gigabyte ekran kartları hakkında bilgi verir misinix
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.