Arkadaslar okudumda (DonanımHaberde) Core 2 Quad Q6600 7 ocakta cıkıyomus bu konuda bılgınız varmı ?
Core 2 Quad QX6700 den sonra intelin gerçek manada ilk dört çekirdekli işlemcisi olacak C2D Q6600 ve dediğin gibi bende 7 OCA 07 de çıkacak diye biliyorum.
Core 2 Quad QX6700 den sonra intelin gerçek manada ilk dört çekirdekli işlemcisi olacak C2D Q6600 ve dediğin gibi bende 7 OCA 07 de çıkacak diye biliyorum.
gerçek manada derken birbirinden bağımsız değil diye biliyorum ben çekirdekler...yalnızca iki tane core2duo yu yan yana dizmişler diye biliyorum benyanlış mı yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
gerçek manada derken birbirinden bağımsız değil diye biliyorum ben çekirdekler...yalnızca iki tane core2duo yu yan yana dizmişler diye biliyorum benyanlış mı yoksa
Evet, dediğin gibi 2 core2duo çekirdeği yanyana bir araya getirilmiş ve millete 4 çekirdek diye yutturuluyor. AMD'nin acayip eleştirisi vardı bu Kentsfielde ve kendi FX-70 serisinin bütün bir yapı olarak 4 çekirdekli olduğu söyleniyordu. Yanyana bir araya getirilmiş 2 tane 2 çekirdek değil yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme