Şimdi Ara

Core 2 Quad Q6600 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okudumda (DonanımHaberde) Core 2 Quad Q6600 7 ocakta cıkıyomus bu konuda bılgınız varmı ?

• Core 2 Quad QX6700 den sonra intelin gerçek manada ilk dört çekirdekli işlemcisi olacak C2D Q6600 ve dediğin gibi bende 7 OCA 07 de çıkacak diye biliyorum.
  • EVET SOYLENDİGİ GİBİ BENDE 7 OCAKTA CIKACAK DİYE BİLİYORUM. HATTA 7 OCAKTA MUHTEMELEN İNTEL İŞLEMCİLERİNDE %40 LARA VARAN İNDİRİMLER YAPACAK DİYE BİLİYORUM.
    MESELA BEN E6300 FİYAT DEGİSİKLİGİNİ HATIRLIYORUM 180 KUSUR DOLARDAN 160 KUSURE İNECEK OKUMUSTUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolnQuiet

Core 2 Quad QX6700 den sonra intelin gerçek manada ilk dört çekirdekli işlemcisi olacak C2D Q6600 ve dediğin gibi bende 7 OCA 07 de çıkacak diye biliyorum.

gerçek manada derken birbirinden bağımsız değil diye biliyorum ben çekirdekler...yalnızca iki tane core2duo yu yan yana dizmişler diye biliyorum benyanlış mı yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

gerçek manada derken birbirinden bağımsız değil diye biliyorum ben çekirdekler...yalnızca iki tane core2duo yu yan yana dizmişler diye biliyorum benyanlış mı yoksa

Evet, dediğin gibi 2 core2duo çekirdeği yanyana bir araya getirilmiş ve millete 4 çekirdek diye yutturuluyor. AMD'nin acayip eleştirisi vardı bu Kentsfielde ve kendi FX-70 serisinin bütün bir yapı olarak 4 çekirdekli olduğu söyleniyordu. Yanyana bir araya getirilmiş 2 tane 2 çekirdek değil yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.