Şimdi Ara

Core Duo 6420 @ 3.7 O.c Stok Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci Baya Sağlam gitti 3.9 gordum ama Ramler 32m Yemedi.Geillerden Fazlası Beklenemezdi.
    Cpu voltajı oldukça düşük 1.43 -çipsete hiç voltaj vermedim.Sıcaklık 32-34 derece civarı orthosda maksimum 61 dereceyi buluyor.
    3.7 de 1mde 15 saniye kusur aldım.3.9 da 14 snyeye dustum fakat 32mde ramler yemedi.Daha iyi bir ram Almak Şart 1m skorlarını düşereciğide kesin.
    Stok Fan 3.7 Yapmak Aklıma bile gelmemişti Sıcaklık önemsiz seviyede.Ram timinleri 4-4-4-13 de 463 fsb.
    Yarın ayrıntılı bir şekilde ss koyacağım şimdilik çalışmalara devam.
    İşlemci Kodunu Soranlar olacaktır. L644G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [-SelwelS-] -- 14 Mayıs 2007; 0:41:51 >

• Çok garip L644G ler genelde iyi o-c olmazlar yabancı forumlardada yorumları okuyabilirsiniz , sendeki ise çok iyi çıkmış , seni gidi ballı seni bu arada orthos ile full stabilite testinide eklersen iyi olur
  • Hepsini ekliyeceğim Ama saat gec oldu Yarın erken Kalkacağım için şimdilik bu bilgilerle yetinin
  • İşlemci süper çıkmış hayırlı olsun
  • Selam

Board nedir? ve kasa?
    Ben 3.5 çıktım ancak daha fazlasına cesaret edemedim öncelikle CPU ısısı yüzünden, Zalman ile 3.5 de 40-42C görüyorum İzmir sıcağı bu işe biraz etken tabi.
    Voltaj ise 1.45 vermezsem 3.5~ de stabil çok kalamıyorum, ram lerim kötü ama CPU ısısı nasıl 3.9 da stok fan ile 32-34C olur?
    İşlemci kodu bunu etkilermi,
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Şu an ısı nedeniyle ister istemez 3.4 de kalıyorum...
  • Arkadaşlar stabiliteyi ölçerken super pi filan hikaye kalıyor orthos'u çalıştırıp en az 12 saat stabiliteyi ölçmeniz lazım
  • 3.7 ghz cok güzel 3.7 de stabil ise süper zaten 4 ghz validate alırsın gibime gelior ramler timnigleri yükseltip deneseydin max mhz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel P4 511 2.8@3.5Ghz overclock
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraykoru

Selam

Board nedir? ve kasa?
    Ben 3.5 çıktım ancak daha fazlasına cesaret edemedim öncelikle CPU ısısı yüzünden, Zalman ile 3.5 de 40-42C görüyorum İzmir sıcağı bu işe biraz etken tabi.
    Voltaj ise 1.45 vermezsem 3.5~ de stabil çok kalamıyorum, ram lerim kötü ama CPU ısısı nasıl 3.9 da stok fan ile 32-34C olur?

sizdeki kod nedir
  • CPU Kodu L637F

quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orjinalden alıntı: koraykoru

Selam

Board nedir? ve kasa?

sizdeki kod nedir
  • Kusura bakmayın Anca girebildim.

Anakart Asus p5b - Son bios
    Stok fan.
    Geil dd2 800 4-4-4-12 ultra ramler 1024x2
    Kasa fell mescoll 550 w

Memory voltage-2.1
    Cpu voltage 1.43
    Fsb voltage-1.3
    Nb Vcore-1.25
    Çipset-1.057

Anlıyacağnız gibi Cpu dışında Voltaj vermedim.

Core Duo 6420 @ 3.7 O.c Stok Fan

Bunun Dışında Ss veremiyecegim az sonra işlemci kuzene gidiyor

Ramlerde Satılıktır.Çifti 220 tl Ddr2 926 (4-4-4-13) 2.1 voltaj Dd2 1033 (5-5-5-15) 2.2 voltaj

• quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

İşlemci süper çıkmış hayırlı olsun

eywallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar stabiliteyi ölçerken super pi filan hikaye kalıyor orthos'u çalıştırıp en az 12 saat stabiliteyi ölçmeniz lazım

Hocam orthos işlemciye abanan test programı 12 saat çok abartı bir rakam çünkü siz ne kullanırsanız kullanın orthos kadar işlemciye yüklenemezsiniz.30 dk Yeterli bir rakamdır.
    Süper pide Dediğin gibi Hava civa ama Ramlerin Stabiletesini Görmek için Olmazsa olmazlardan.

• quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

3.7 ghz cok güzel 3.7 de stabil ise süper zaten 4 ghz validate alırsın gibime gelior ramler timnigleri yükseltip deneseydin max mhz

Ewet hocam Timingleri Yükseltmeyi denedim 3.95 civarı yaptım Ama malum stok Fan. 3.6 Dan sonra yavaş yavaş voltaj vermeyi gerektiriyor onunla dogru orantılı olarak ısıda artıyor.Zaten Asus p5b nin kuzey çipseti voltaj verdiğiniz zaman El deymez hale geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [-SelwelS-] -- 14 Mayıs 2007; 16:17:44 >
  • eywallah Saollasın Yakında 8800 gts rekoları ile burdayım inşallah Kasanın Degişmesi Şart ve Anakart
  • quote:

30 dk Yeterli bir rakamdır.
    bende böyle dusunuyordum ama gecen gun tam 43.dk de cpum orthostan attı ve şaşirdim birazdaha voltage verip denedim 2.1 saat sorun olmadı bu sefer 30 dk yetersiz bence vaktin yoksa 3-4 saat yeterli gelir vaktin varsa ise 12 saat veya ilerisi full stabil odlgun ugösterir
  • İşlemci Benden Çıktı Kuzen düşünsün Voltaj En son 3.7 de 1.43 voltajdı Hata verirse Biraz daha voltaj verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

quote:

30 dk Yeterli bir rakamdır.
    bende böyle dusunuyordum ama gecen gun tam 43.dk de cpum orthostan attı ve şaşirdim birazdaha voltage verip denedim 2.1 saat sorun olmadı bu sefer 30 dk yetersiz bence vaktin yoksa 3-4 saat yeterli gelir vaktin varsa ise 12 saat veya ilerisi full stabil odlgun ugösterir

24 saat orthos testınden geçen sistem gerçeken stabil sistemdir.orthosta bırakın 30 dk.yı 10 saat sonra bile hata verebilir..
  • Dogru söylüyor Olabilrsiniz ama Benim demek istegim o Deil.10 saat cok uzun bi zaman İşlemcinin üstüne İnanılmaz derecede sıcaklık biniyor.Ve asıl demek İstedigim orthosdan işlemciyi %100 kullanıyor siz hangi programı kullanıpda orthos kadr kastıracaksınız.Sabah aksam pcniz acık olsa orthos kadr kasamazsınız.Bilmem anlatabildim mi.
  • işlemci şahane çıkmış güle güle kullan
  • Saol dostum Kuzene gitti İşlemci iyi para verdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.