arkadaşlar birkaç yabancı sitede core duo işlemcilere mac os x lion un kurulumu ve nasıl yapıldığı anlatılıyor.fakat yabancı olduğu için pek bir şey anlamıyorum.eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olup tarif edebilirler mi?
arkadaşlar bu konu hakkında hiçbir fikri olan yok mu yardımcı olursa sevinirim.ben bir site buldum fakat ingilizce olduğu için pek çözemedim eğer sitede anlatılanları türkçe olarak bir arkadaşımız izah ederse sevinirim.şimdiden teşekkürler. site: http://www.insanelymac.com/forum/lofiversion/index.php/t249877.html
Selam hocam. bozuk ingilizcemle yardım etmeye çalışacağım. 1 aydır hacintosh kullanmaktayım. bilgim vs fazla yok ama demek istedigi mantık kurulumda ya da kurulumdan önce aşagıdaki dedigi parametreyi eklemen gerektigini anladım. bunu mac sistemde rahatlıkla yaparsın fakat windowsta nasıl yaparsın onu uzman arkadaşlar çözer.
dmg yi aç diyor /System/Library/CoreServices ye gidip 'PlatformSupport.plist dosyasına sudo so ekle ve sonra '<string>Mac-F4208EC8</string>' ekleyip savele kapat diyor.
benim anladıgım en azından bu kadar. bende de dual core d930 işlemci vardı kurulmuyor... core2 duo düşük bir işlemci alırsan hic bir sorunun kalmaz. not: işlemci modelin nedir ?