Şimdi Ara

Core i5 4670K - Core i5 3570K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetmdB

quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

quote:

:DDD vatanın indirim dönemi 576 tl bu ürün, yanlış anlama sakın hani sidik yarışı olsun diye söylemiyorum, Allah razı olsun sonuçta benim faydam için söylüyorsunuz ama ben indirim dönemini beklicem ve o gün bütün sitelere bakıcam en uygun hangisi nerdeyse onu ordan alıcam, ama dediğim gibi diğer sitelerden sizin indirimlerle alakalı bir bilginiz olurda burda bizide haberdar ederseniz duacınız olurum.

Vatanda o işlemci 590,96 Tl.

Ayrıca belleği ve kasayı inventustan,sabit diski ise Eksenden almanı öneririm.

4670k ile 7870Xt olmaz oyun sistemlerinde ekran kartı işlemciden önemlidir.

1TB harddiskim var zaten. Sizin öneriniz ne olur GPU için.

Fx8320+Gtx760 yada Fx8320+HD7950.

• quote:

Full HD monitöre yeter diye düşündüm, sizin fikriniz ne olur bütçeyi çok zorlamadan?

Eğer bilgisayardaki öncelikli amacın oyun ise ( Ki %90 öyledir. Grafiker olan biri işe kafadan IPS ile girer zaten. ) ekran kartı önemli olan kısımdır.

En basit örnekle fiyatları büyüklük olarak sıralarsak.

Ekran Kartı > İşlemci > Anakart > Ram olmalıdır sıralama.

Ama bunlar arasındaki denge de önemli. Yani şimdi ekran kartını 7970 yapıp işlemciyi 4670K yapıp anakartı gidip 100 liralık bir şey almaya kalkarsan gene olmaz.

4670K aldınmı en azından 7970 gibi bir kart lazım yanına ki işlemcinin tüm performansı açığa çıksın.

4670K alıp yanına 7870 gibi bir kart alacağına. FX8320 ya da FX6300 alıp yanına 7970 ekran kartı alman sana oyunlarda daha fazla fayda sağlar. Oyundaki grafikleri işleyen ekran kartıdır.

• Şuan en fazla 7950 ye para çıkabilirim o da belki, şimdilik 5770 ile devam malesef 1-2 ay.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.