işlemciyi 3,66ghz de stabil çalıştırabilecek en iyi en serin soğutucu hangisidir? tam yük altında kaç derece görür ( en önemlisi stabilize tabiki ) sallıyorum mesela 10 saat hiç durmadan crysis oynuyorsun 3,66ghz de işlemci dayanırmı.. bide pahalı işlemci yanmasınıda istemiyorum :) önerilerinizi bekliyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..
buyur hocam sunbeam tuniq tower extreme,sistem sıcaklıkları macun değişimi ile 7-8 derece daha düştü,artılarını yazmama gerek yok dostum fotoğraflarda gözüküyor zateneksilerine gelirsek son devirde fan kendini hissttiriyor,biraz gürültü çıkartıyor fakat orta devirde hem sessiz hemde güzel soğutuyor işlemciyi,daha sessiz bir fanla içindeki fanı değiştirirsen deme keyfine artık,birde yanında gelen termal macun benim hoşuma gitmedi,baya sert sürülmüyor,güzel bir şekilde dağılmıyor işlemci üzerinde,artılarıyla eksileriyle sunbeam tuniq tower extreme
resimler ve açıklamar için çok teşekkür ederim zahmet edip eklemişsin çok saol dostum... peki bunun fanı çift taraflımı içinde fanı sanırım birde termal macun önerirmisiniz..
hocam aceleniz yoksa corsair h50 sıvı sogutma bekleyin.montajı cok kolaydır.cok kişi bekliyor.mayıs ayında stoklarda olucak.
CORSAİR h50 epey güzelmiş fiyatı da iyi olursa çok daha iyi olur.
teşekürler arkadaşlar bekleyelim ozaman fiyat nekadar olur acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: ozi_ozmon
resimler ve açıklamar için çok teşekkür ederim zahmet edip eklemişsin çok saol dostum... peki bunun fanı çift taraflımı içinde fanı sanırım birde termal macun önerirmisiniz..
ne demek hocam bir faydam olduysa ne mutlu bana,kafanda fikir oluşturması amacıyla paylaşıyım dedim sonuçlarıfan çift taralı derken tam anlıyamadım hocam??bu arada corsair h50 de gayet portatif ve performanslı bir su soğutucu,forumda incelemelerini fln yapmışlar sonuçlar gayet güzel