Şimdi Ara

Core Temperature ve Load'da Ani Artış + Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 aydır kullandığım lenovo z510 laptopumda iki gün önce windows 7 güncelleştirmelerini yaptım. bundan sonra normalde GTA V açıkken bile bilgisayardan ses gelmezken sistem boştayken hafif kasmalar olmaya ve fan sesi artmaya başladı. sonra ısındığını da fark ettim. Görev yöneticisinde ram kullanımı %20 civarı gözüküyor CPU ise %0-%1 iken fan sesi artmasıyla beraber %12 ye falan çıkıyor. Core temp programından kontrol ettim çekirdekler bir anda yükleniyor ve ısıları artıyor sonra tekrar iniyor ama bu çok sık şekilde olur. Bu dediklerim laptop yüksek performansta ve şarja takılı haldeyken oluyor. şarjdan çıkardığımda olmuyor fakat zaten o şekilde de performansım iyi olmuyor. Her şey güncelleştirmelerden sonra oldu belki bundandır diye sistem geri yükledim olmadı. Format attım yine olmadı. Oyunlarda düşük fps bile almıyorum ama ısınma problemi baş gösterince sıkıntı oldu. Laptoptandır falan demeyin 7 aydır olmadı. Önerileriniz nedir.

Sistem boştayken
     Core Temperature ve Load'da Ani Artış + Isınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirekareh -- 19 Haziran 2015; 20:40:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.