Şimdi Ara

core2duo-monster mı datron mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • test sonuçlarına göre datron daha yukarıda mesela 3dmark05 datronda 3468 dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boncuk2004

test sonuçlarına göre datron daha yukarıda mesela 3dmark05 datronda 3468 dir.

ikisinin işlemciler ekran kartları ramler aynı değilmi neden böyle bin skor farkı oluşurki acaba.boncuk2004 sen kendinmi test ettindemi datrondan bu sonucu aldın?yoksa öylemi okumuştun

bende ileride laptop alacağım.eminimki bende böyle bir ikilemde kalacağım bakalım neler çıkacak daha
  • evet testi ben kendim yaptım. 3dmark05 i makinaya kurdum ve hiçbir ayarlama yapmadan, proğramı çalıştırdığımda aldığım sonuçtur.
  • sonuçta bu fark çok önemlimi ve sebebi ne olabilir?
  • Beyler Sürücüler den olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 25 Eylül 2006; 10:39:02 >
  • beyler Datronu pek önermedi bir arkadas performans olarak nasıl kullananlar acba?
    illaki asus msi dell mi almalıyız?
  • kardeş fokusshop ta monster 2.0 lik modelinde 1 yıllık çalınma, yangın, gasp, doğal afetler, su kaçması vsvs sigartalarını ÜCRETSİZ VERİYOR+ BUNU PM ÇİPSETİNDEN YOLAYI EKRAN KARTI DEĞİŞİYOR
  • ben datron WXS kullanıyorum 7600go 2,0ghz cpu olan model ben 3dmark01 ile 21300 civarı puan alıyorum monster nasıl 16000 civarı sonuç alıyor çok az bence.
  • arkadaşlar almış olduğum datron marka dizüstü bilgisayarın dwd rw sinde sorun çıktı. bunun üzerine servise gönderdim. servisten tekrar geldi fakat sorun çözülmedi. ikinci dfa gönderdim sorun yine aynı. artık üçüncüsünde teknik olarak değiştirmeleri gerekiyor fakat firma ürünü değiştirmemek için kıvırıyor. ürünüm 2 aydan fazla serviste kaldı. size tavsiyem dizüstü bilgisayar alırken kesinlikle datron marka almayın. her yıl yeni bir ürün piyasaya sürüyorlar ama ne ürünleri nede servisleri beş para etmiyor.
  • arkadaşlar içiniz hangi cihazla rahat ediyor ve ihtiyacınıza cevap veriyorsa onu satınalın. forumda dikkat ettiğim bir husus var . yeni versiyon bir cihaz çıktığında hemen eksi yönlerini araştırıyoruz. önce pozitif yönlerine de bakmak gerekiyor. ben yıllardır f.siemens laptopları alıp güvenle kullanıyordum, fakat son iki yıldır işporta malı gibi oldu. Onun için gittim datron Core2 duo .nun 1.83 lü işlemcilisini satınaldım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.