benden tavsıye kardes sunu yap acıl degılse bıraz bekle bana gore amd gene vuracak gıbı ıntelı ama bende ıntel aldım e6600 .normalde ben amd cıydım ama ıntele gecıs yaptık son durumlardan sonra.4cekırdek alıcaksan amd nınde 4cekırdegı var.fx-70-72-74gıbı sırasıyla 600$-800$-1000$ dıye gıdıyor.ve cok ıı oldukalrı solenıyor.ama bence hıc gerek yok o kadar para verme derım.gıt e6600 yada 6700al drım.tabıkı bu amd fıyatları yurt dısı turkıyeyeıde dusun artık :)
Quadcore gereksiz core 2 duo yeter
quote:
Orjinalden alıntı: Erdemliol
İntel fiyatları düşürecek o zaman bi 4 çekirdekli Q6600 alırsın 500$'a
+1 Bencede matıklı olanı QX almaya gerek yok.2660Mhz ye cıkatırsın mis gibi Q6600 olur sana QX6700
2 çekirdekli işlemcilerden yeterince yararlanmıyorken daha fazla çekirdekli işlemcilere gerek yok.
Zaten fiyatı 2000 YTL gibi bişiydi burada tartışılmışmıydı yanlış hatırlamıyorsam
Ama Task Manager i açtığında işlemcinin HT desteği ile 8 tane mantıksal işlemci görmek süper bişiy olabilir 4 ü gerçek tabi
Başlığı güncelleyelim, yeni fiyatlarla yeni yorumlar.
Core2Quad gerçek 4 çekirdek gibi değil 4 çekirdek gibi çalışıyor dimi? Birde piyasada fiyatları nedir?
Core 2 Duo X 2 gübü bişey
en ucuzu 279 Dolar + KDV
quote:
Orjinalden alıntı: xLazine
Core 2 Duo X 2 gübü bişey
en ucuzu 279 Dolar + KDV
nasssı 279$ ??
Bende core 2 Quad Q8300 2.5 ghz işlemci var sizce iyi mi ???
quote:
Orijinalden alıntı: paşazade1 Bende core 2 Quad Q8300 2.5 ghz işlemci var sizce iyi mi ???
İyidir iyi.
horta gel :)
lol 3 sene önce benim e4300 aldığım yıl 3 sene önce core2duo iyi idi... şimdi QUAD devri beyler Q8300 akıyooo
quote:
Orijinalden alıntı: hax0r
d ö r t t a n e ç e k i r d e k 'le windowsuna aşık olabilirsin.
yoruma gell
Ben i7 'yle bile windowsa aşık olamadım :D
e2160 3.3 ghz herşeye yeter forum kapanabilir
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
lol 3 sene önce benim e4300 aldığım yıl 3 sene önce core2duo iyi idi... şimdi QUAD devri beyler Q8300 akıyooo
quad almak matıksız. geleceği yok. hantal. intel alcaksan i5 veya i7. amd is phenom II veya athlonn II
quote:
Orijinalden alıntı: agahbabaxxx
quote:
quad almak matıksız. geleceği yok. hantal. intel alcaksan i5 veya i7. amd is phenom II veya athlonn II
aynen öyle upgrade acil ihtiyacı olanlar varsa i5 i7lere yönelmeliler yada ucuz yollu amd sistem kurmalılar fakat benim durumum farklı idi aldığım kart e4300 me darboğaz yapıyordu bende uygun fiyata tanıdıktan Q8300 aldım (şu zamanda platform değişmek abes olurdu) 3 sene kullancam sadece taş patlasın... sonra intel in yeni platformuna geçicem. 3 sene beni idare eder şuan sistemim.
quote:
quote:
quote:
aynen öyle upgrade acil ihtiyacı olanlar varsa i5 i7lere yönelmeliler yada ucuz yollu amd sistem kurmalılar fakat benim durumum farklı idi aldığım kart e4300 me darboğaz yapıyordu bende uygun fiyata tanıdıktan Q8300 aldım (şu zamanda platform değişmek abes olurdu) 3 sene kullancam sadece taş patlasın... sonra intel in yeni platformuna geçicem. 3 sene beni idare eder şuan sistemim.
upgrade yaptıysan iyi olmuş. ama şuan gidip te q8300 alınmaz sıfır pc toplarken. belki perfmnsı iyi ama eskii işte
quote:
quote:
quote:
quote:
upgrade yaptıysan iyi olmuş. ama şuan gidip te q8300 alınmaz sıfır pc toplarken. belki perfmnsı iyi ama eskii işte
yine katılıyorum +1 aslında ben upgrade etmiş sayılmam bi nevi takas diyelim şuna esas upgrade 2.5 - 3 sene sonra yapacam toplu