Şimdi Ara

COREL açılıoş hatası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC'de kurulu ve çalışır vaziyette olan corel programı ccleaner ile temizlik yaptıktan sonra calısmaz oldu. acılısta hata (tekrar yükleyin gibi bi hata) veriyordu. programı tamamen kaldırıp kayıt defterinden de sildim. sonra tekrar yükledim ama sorunumu çözemedim! ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz? :(

• verdiği hatayı tam olarak söyler misiniz lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

verdiği hatayı tam olarak söyler misiniz lütfen?
    hatırlamaya calısıyorum ama su an sadece sonundaki reinstall (error 4) 'ü hatırlayabildim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazyboy_0

hatırlamaya calısıyorum ama su an sadece sonundaki reinstall (error 4) 'ü hatırlayabildim :(

Alıntıları Göster
    dont installation, please reinstall 'mıydı neydi :(
  • quote:

dont installation, please reinstall 'mıydı neydi :(

Alıntıları Göster
    Tamam da artık uyarı vermiyor mu?Uyarı vermiyor ise nasıl bir aksiyon var programı açmaya ya da kurmaya çalıştığınızda?
  • quote:

Tamam da artık uyarı vermiyor mu?Uyarı vermiyor ise nasıl bir aksiyon var programı açmaya ya da kurmaya çalıştığınızda?

Alıntıları Göster
    hemen yandakı PC de aynı hatayı vermişti, 3 gün oncesine geri yükledim düzeldi ama bu düzelmedi. ordaki programı ağdan bub PC'ye gonderdım ama yine aynı hatayı verdi ve acmadı. şimdi sıfırdan indiriyorum ama yine calısmazsa ne yapacagımı bılmıyorum :( bu sabah işe baslamıstım, aksam kovulcam :(
  • quote:

hemen yandakı PC de aynı hatayı vermişti, 3 gün oncesine geri yükledim düzeldi ama bu düzelmedi. ordaki programı ağdan bub PC'ye gonderdım ama yine aynı hatayı verdi ve acmadı. şimdi sıfırdan indiriyorum ama yine calısmazsa ne yapacagımı bılmıyorum :( bu sabah işe baslamıstım, aksam kovulcam :(

Alıntıları Göster
    bu arada yeni inen setup'u calıstırdım ve hala uninstall secenegi var :S
  • quote:

Alıntıları Göster
    su anki hatalar bunlar

COREL açılıoş hatası!!!

COREL açılıoş hatası!!!

• quote:

su anki hatalar bunlar

COREL açılıoş hatası!!!

COREL açılıoş hatası!!!

Alıntıları Göster
    ICA.msi'yi bulamıyorum lütfen yardım edermisiniz :(

• quote:

ICA.msi'yi bulamıyorum lütfen yardım edermisiniz :(

Alıntıları Göster

oradan uninstall etmeyi denedin mi?
  • quote:

oradan uninstall etmeyi denedin mi?

Alıntıları Göster
    uninstal ettim sanırım su an kalktı sistemden. fakat tekrar kurmak için ICA.msi istiyor. onu da bulamadım bi türlü :( şimdi kovacak beni patron :(
  • quote:

uninstal ettim sanırım su an kalktı sistemden. fakat tekrar kurmak için ICA.msi istiyor. onu da bulamadım bi türlü :( şimdi kovacak beni patron :(

Alıntıları Göster
    bence uninstall etti isen ccleaner ile bir temizlik yap..ondan sonra setuptan kurmayı tekrar dene.
  • quote:

bence uninstall etti isen ccleaner ile bir temizlik yap..ondan sonra setuptan kurmayı tekrar dene.

Alıntıları Göster
    yine aynı yerde aynı hatayı verdi :( ICA.msi dosyasını istiyor. yok mu bu dosya hiçbiryerde?
  • quote:

yine aynı yerde aynı hatayı verdi :( ICA.msi dosyasını istiyor. yok mu bu dosya hiçbiryerde?

Alıntıları Göster
    Hocam corel kurulum dosyalarının olduğu klasörün içindeki msi paketlerine bak..Sistem şöyle çalışır.
    Setupı tıkladığında o setup program hangi dosyadan kuruluyorsa o msi dosyasını arar..Burada da o dosya ICA.msi.
    klasörlerin içine tamamen bak..Eğer o msi dosyası orada yok ise
    corel klasörünün içinde tamamen msi dosyalarını arattır...O dosyaların bir ekran görüntüsünü alıp koy buraya

• quote:

Hocam corel kurulum dosyalarının olduğu klasörün içindeki msi paketlerine bak..Sistem şöyle çalışır.
    Setupı tıkladığında o setup program hangi dosyadan kuruluyorsa o msi dosyasını arar..Burada da o dosya ICA.msi.
    klasörlerin içine tamamen bak..Eğer o msi dosyası orada yok ise
    corel klasörünün içinde tamamen msi dosyalarını arattır...O dosyaların bir ekran görüntüsünü alıp koy buraya

Alıntıları Göster
    ara komutu calısmıor. sanırım virüz var. tek tek elle baktım ama o dosya yok..

• quote:

ara komutu calısmıor. sanırım virüz var. tek tek elle baktım ama o dosya yok..

Alıntıları Göster
    setup.exe ye sağ tıkladığın zaman winrar seçenekleri çıkıyor mu? buraya çıkart setup.exe gibi?
  • quote:

setup.exe ye sağ tıkladığın zaman winrar seçenekleri çıkıyor mu? buraya çıkart setup.exe gibi?

Alıntıları Göster
    format atsam düzelir mi? patrondan format izni aldım :)

COREL açılıoş hatası!!!

COREL açılıoş hatası!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazyboy_0 -- 21 Aralık 2009; 19:23:34 >

• quote:

format atsam düzelir mi? patrondan format izni aldım :)

COREL açılıoş hatası!!!

COREL açılıoş hatası!!!

Alıntıları Göster
    Lazyboy_0

Dosyayı indirdiğin kaynakta sorun yoksa format attığın zaman düzelmesi kuvvetle muıhtemel.
    Fakat bundan önce your uninstaller 2008 programını kurup orada bir bakar mısın corel görünüyor mu?
    Ayrıca şunu da belirteyim.
    Tüm bu yorumlarımı programı trial olarak kurduğunu farzederek yazıyorum..Yani bir siteden indirdiğin crackli bir versiyon vs. gibi durumlar sözkonusu ise bu sohbeti hemen burada bırakalım.

Çünkü DH forumlarında illegal paylaşımlar ve yardımlar yasak..
    Sana tavsiyem önce your uninstaller ı dene..Onda görünüyorsa kaldır oradan tamamen..Eğer onda görünmüyor ise
    corelin kendi sitesinden trial versiyonunu indirip kurulum yapmayı dene..
    Sonra lisansını alırsın,değil mi

• quote:

Lazyboy_0

Dosyayı indirdiğin kaynakta sorun yoksa format attığın zaman düzelmesi kuvvetle muıhtemel.
    Fakat bundan önce your uninstaller 2008 programını kurup orada bir bakar mısın corel görünüyor mu?
    Ayrıca şunu da belirteyim.
    Tüm bu yorumlarımı programı trial olarak kurduğunu farzederek yazıyorum..Yani bir siteden indirdiğin crackli bir versiyon vs. gibi durumlar sözkonusu ise bu sohbeti hemen burada bırakalım.

Çünkü DH forumlarında illegal paylaşımlar ve yardımlar yasak..
    Sana tavsiyem önce your uninstaller ı dene..Onda görünüyorsa kaldır oradan tamamen..Eğer onda görünmüyor ise
    corelin kendi sitesinden trial versiyonunu indirip kurulum yapmayı dene..
    Sonra lisansını alırsın,değil mi

Alıntıları Göster
    hemen deniyorum teşekkür ederim. bu arada program'ın orjinal lisansı var. şirkette herşey yasal :)

• quote:

hemen deniyorum teşekkür ederim. bu arada program'ın orjinal lisansı var. şirkette herşey yasal :)

Alıntıları Göster
    Tamam o zaman hiçbirproblem yok..Anasını ağlatır hallederiz gerekirse..

Bu akşam evdeki pc bozuk onu tamir etmeye çalışıcam.İşim erken biterse buralarda olurum..Bakarız beraber
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.