Şimdi Ara

corel draw dan çıktı almak isriyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili dh sakinleri ve adminler modöretör ayrı citizin kayra ve T E K garip bir giriş oldu aman neyse hemen mevzuya girelim efendim her zaman ki kız mevzusu ve aşiri bozuk tipimden farklı bir mevz

corel draw ile a4 boyutunda çizelge hazırladım. Bunun çıktısını almak istiyorum. Ama nen yazık ki yazıcım yok, flaş belleye atıp kontrastasın çıkartacam , ama doğrudan flaşa atarsam ordakin adam o dosyayı açamaz çıktısını veremez. Çünkü herifci oğlun da corel draw yüklü değil,

Yazdır dediğimde orda sava diye bir şey çıkıyor pencere gibi bir şey , bir de orada kayıt türü seçiliyor .

Hah işte tamm olarak onu soruyorum. Dosya uzantısına bakmaksızın ,herkesin anlayacağı uluslar arası çıktı formatı ne olmalı inşallah anlata bilmişimdir.

Anlamayanlar için tekrar baştan anlatayım.
    Uzantısı her ne olursa olsun pdf wxd ddt jjl acv , gibi , dosyaların uzantısı olan dosyalar yanlız o dosyayı tanıyan proğm ile açılır.

Şimdi benim yazı com yok , çıktı olmak istiyorum, istediğim çıktığı bir başka yerden almak için flaş diske atıp oraya en yakın yazcı olan yere götürüp rica edip çıktısını isteyecem. Adam flaşı taktığında o dasyayı açamadığından yardımcı olamayacak.
    A4 büyüklüpünde corel draw ile hazırlanmış çizim şekili hangi formatta kaydedip falaşa atıp götürmeliğim ki ora da ki adam yazıcıdan kağıt üzerine çizdirip versin....

He 1:1 ölcüde olacak şekilde citizin olsaydı hemen yanıtlar cevaplardı.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

Lütfen cevap yazın noktalı vürğülde olsa yazın noktalı vürgül bana çok erotik geliyor ;;;;;;;

• ölçülü bir şekilde bir sürü formatta götürebilirsin. Ama sen pdf yap gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

ölçülü bir şekilde bir sürü formatta götürebilirsin. Ama sen pdf yap gitsin
    Ptf ölçeği bozuyor teçrübe edindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Ptf ölçeği bozuyor teçrübe edindim.

Alıntıları Göster
    Bozmaz, yanlış tecrübe edinmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Bozmaz, yanlış tecrübe edinmişsin.

Alıntıları Göster
    Şu an kafamı duvara vurmak istiyorum 10cm çizginin boyu 12.3 çıkıyor . Sen gelmiş bozmaz diyorsun.

• Ölçekli çizdi iseniz bozmaz ama şöyle bir durum var. Tam a4 çizdiyseniz a3'e çıktı alın. O zaman ölçeği bozulmaz. a4 e alırsanız kenarlarda boşluk bırakacağı için bozulma olur. Mlimetrenin bile önemli olduğu jeolojik harita çıktıları aldım bir sürü. Bir sorun yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pdf'e export et. O şekilde al. Ama çalışmayı egri hâline çevir önce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Şu an kafamı duvara vurmak istiyorum 10cm çizginin boyu 12.3 çıkıyor . Sen gelmiş bozmaz diyorsun.

Alıntıları Göster
    Ben de yukarıdaki arkadaş gibi milimetrelerle çalışıyorum, çıktı almıyorum ama birşeyin ölçüde kalması için neler yapılması gerektiğini biliyorum. Ya biryerde yanlış yapıyorsun, ya da çıktıya gönderen kişi senin ölçülerini bir şekilde bozuyor.

• Pdf formatı için fe odabe reydır protsmı gerekiyor. Dxf formatını wındows işletim sistemi olan her bilgisayar doğrudan bir programa gerek duymadan açıp yazdıra bilir. Çıktığı aldığım herifci oğlu pdf formatını %75 yapıp ölçeğini bozmuş olabilir. Dxf formatında değişiklikye istenilsede gidilemez.

Sorunu bir şekikde çözdüm corel draw kullanmaya çok hakim değilim. Üstesininden sizinde yardımız ile geldim.

• Convertleme işlemini yaptıktan sonra a4 sayfa açıp içine yerleştir ve pdf olarak çıktı al bu sekılde baskıya verebılırsın.
    Ayrıca konuyun yerı bu katagoridedir, bknz.: https://forum.donanimhaber.com/forumid_246/tt.htm
  • Pdf

• ali.kose kullanıcısına yanıt
    Affedersiniz, konu dışındaki yoğunluktan daha hızlı cevap alırım düşüncesiyle buraya açtım, gerekli bölümlü yerde açsam uslunun daha ciddi olurdu.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    neyse işin çözüldüysa sorun değil
  • Print screen yapıp painte yapıştır :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pdf e export et, çıktı alan arkadaşa da pdf i yazdırırken gerçek boyutta göndermesini söyle
    Sığdır yaparsa yazıcının kağıt tutma payına göre bir miktar (%3-%7) oranında küçültecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.