Şimdi Ara

Corki graves sivir ezreal lucian ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an popüler olan bu adclerden hangisi en etkilidir nedeniyle yazar mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 27 Aralık 2014; 18:17:22 >

• Hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graves sahip olduğu burst sayesinde oyun başı aşırı etkili iyi bir supla ezemeyeceği adc yok,Late gamede e si ile aaları çok hızlı oluyor yani late gamede çokta düştüğü söylenemez hele birde runnanın kasırgası alırsan
  • Corki bence. Dragon bufflarından en çok yararlanan adc sanırım. Tradelerde de üstün laning safhasında. Bide çok takım compuna uyum sağlayabiliyor. Late de bir jinx kogmaw tristana falan değil ama etkili bence.

• şu an için graves ama yakındır nerf yemesi 5 patch üst üste buffladılar oynatmak için yakında da nerflerler.
  • Graves-corki-sivir güçlü çar
  • sivir bence engage disengage hasar as spell immune mükemmel yapıyor kendisini
  • Hepsi iyi şuan
  • Graves - Jinx. Corki de güçlü ama açıkçası beceremiyorum pek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue Ezreal'in çok saçma bir hasarı var. Skillshot tuttururum diyorsun al bence zamqi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Blue Ezreal'in çok saçma bir hasarı var. Skillshot tuttururum diyorsun al bence zamqi.

aynen ezreal çok iyi vuruyor
  • quote:

Blue Ezreal'in çok saçma bir hasarı var. Skillshot tuttururum diyorsun al bence zamqi.

son günlerde çok sık görmeye başladım buff falanmı aldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

son günlerde çok sık görmeye başladım buff falanmı aldı ?

2 patch önce pasifinin durma süresi mi ne artmıştı , pek büyük bir buff almadı hatta hiç almadı. Sadece popüler oldu.
  • graves ve corki iyi
  • Sivir op

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.