Şimdi Ara

Çorlu da oturulacak yer,mahalle tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
22.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilçeyi bilmiyoruz,orada yaşayan üyeler yardım eder inşallah.

garsoniyer olarak kullanılmayan , eğitimli,işinde gücünde,ona buna karışıp dedikodu yapmayan , güvenli,gece yürüyüşe çıksan sıkıntı olmayacak, ailelerin olduğu 120-170 arası metrekareli yeni evler olan bir muhit arıyoruz . aslında kısaca aile oturacak,temiz insanların oturduğu büyük yeni evlerin oturduğu mahalle muhit arıyoruz,nereye bakmak lazım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çorlu'da İkamet Edebileceğin Mahalleler

Çorlu'da ikamet etmek için en uygun mahalleler, ihtiyaçlarınıza ve yaşam tarzınıza bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Çorlu'nun en çok tercih edilen mahallelerinden bazıları aşağıda sıralanmıştır:

• Cemaliye Mahallesi: Şehrin merkezine yakınlığı, gelişmiş altyapısı ve sosyal olanaklarıyla bilinen bir mahalledir.
    • Atatürk Mahallesi: Sakin bir yaşam alanı arayanlar için ideal bir mahalledir.
    • Fevzi Çakmak Mahallesi: Merkezi konumda bulunan, ulaşım kolaylığı ve çeşitli sosyal olanaklara sahip bir mahalledir.
    • Hürriyet Mahallesi: Şehir merkezine yakın, sakin ve huzurlu bir mahalledir.
    • Çiftlikköy Mahallesi: Çorlu'nun en çok gelişen mahallelerinden biri olup, yeni konut projeleri ve yatırımlarla hızlı bir büyüme göstermektedir.

Çorlu'nun en lüks semti olarak bilinen mahalle ise Bahçelievler Mahallesi'dir. Lüks konutları, özel okulları ve sosyal olanaklarıyla yüksek yaşam standartları sunmaktadır.

Mahalle seçiminde dikkate almanız gereken faktörler arasında ulaşım kolaylığı, sosyal olanaklar, eğitim kurumları ve güvenlik gibi unsurlar yer almaktadır. İhtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi göz önünde bulundurarak, Çorlu'da sizin için en uygun mahalleyi belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kore mahallesi diye biyer varmış hocam, çok elit biyermiş. Orada oturabilirsiniz.
  • Kore mahallesi çok güzel hocam elit insanlar ve yepisyeni binalar var aşığım orayaa
  • Göçü azaltmamiz lazim bro.

Gelme kardeş çorluya berbat bir yer
  • Gece yürüyüşe cikicak yeni evler dedikodu olmasın

Corlu da böyle bir yer varsa söylesinler doğma büyüme corluluyum bende taşınırım
  • valla kardes bende doğma büyüme corluluyum öyle bir yer varsa söyle bizede yani
    kalabalıktan adım atacak yer yok şehirici öyle bi trafik oluyor ki sanarsın istanbul trafiği
    2 saat trafikte kaldıgımı bilirimm
    100 bin kisilik şehre 300 bin kişi akın ederse böyle olur,zaten insanı da dedikoducu hiç sevmem

gelmemen için söylemiyorum bunlar olanlar kardeş iyi düşün bence
  • Batıda Çorlu doğuda Gebze küçük İstanbul oldular.Dilovası ve Çerkezköy gibi kardeşleride var.Buralar artık öldü gelmeyin.Bakın bitti demiyorum öldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keyfi değil,tayin dolayısı ile geliyorum . mecbur yani. bazı arkadaşlar komiklik yapmış elit melit diye . evlenip çoluk olunca yine görüşelim . apartmanda çalışmayan ev hanımı olunca kaynayan kazan oluyor arkadaşlar. bizim millete rahat batıyor.
  • Kütahyaya gelirsen yardimci olurum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: v8vabiss

Kore mahallesi çok güzel hocam elit insanlar ve yepisyeni binalar var aşığım orayaa
    1+1 ev kiraları nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

keyfi değil,tayin dolayısı ile geliyorum . mecbur yani. bazı arkadaşlar komiklik yapmış elit melit diye . evlenip çoluk olunca yine görüşelim . apartmanda çalışmayan ev hanımı olunca kaynayan kazan oluyor arkadaşlar. bizim millete rahat batıyor.
    Ne memurusun
  • eğer gelmemeyi önleyebilirsen iyi olur senin için havası çok pis. Zaten tr nin en çok kanser olunan ilçesi. Kalınacak iki güzel yer var emlaklar ve havuzlar.

Tek güzel yanı buranın her yer birbirine yakın.
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağol. Maalesef mecbur geleceğiz. Havasının pis olduğunu duydum ama kanser olayından haberim yoktu. Mersin e nükleer santral i dikiyorlar artık hiç bir yerin farkı da kalmaz. İnşallah iyi insanlar ile karşılaşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 10 Ağustos 2019; 16:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

Bilgi için sağol. Maalesef mecbur geleceğiz. Havasının pis olduğunu duydum ama kanser olayından haberim yoktu. Mersin e nükleer santral i dikiyorlar artık hiç bir yerin farkı da kalmaz. İnşallah iyi insanlar ile karşılaşırız.
    Esentepe mahallesine gelebilirsiniz. Emlaklar harici, geri kalanı yeni yapılanmadır. Çorlu Çarşı gibi değildir. Sakindir, huzurludur. Çeşitli kamu kurumları, diş hastanesi, devlet hastanesi falan bu taraflara çekilmiştir. Yeni Çorlu diyebiliriz kısaca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.