Blue inceledim corolla sürdüm arkadaşta dizel elegant var an kapı komşum blue ile kıyaslanacak araba linea o kadar söyliim .
quote:
Orijinalden alıntı: Utku
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
quote:
Abartmışsın.
Corolla, rakipleri karşısında zayıf kalıyor ama Blue ile kıyaslanacak kadar da düşmedi.
ne abartısı, adamın yalan borcu mu var bana ?
corolla sınıfının en zayıf araçlarından biri bu nedenle B-C segmenti arasında kalan bir aracın ona yaklaşması gayet doğal niye alınıyorsun ?
5 dakkalık araba testlerinden elde ettiğin tecrübeyle yaptığın yorumlar sana kalsın
Ne hazımsız adamsın sen ya. Senin 1 dk bile kullanmadığın araçlarla ilgili yorum yapman normal; benim ortalama 10 dk kullandığım ve30 dk incelediğim araçlarla ilgili yorum yapmam mı anormal?
1 dk mı kullanıyormuşum ahahah 38 yaşımdayım elimden geçen arabanın haddi hesabı yok
onları bir yana koy uzun yol yaptıklarım veya uzun süreli bende kalan araçlar var sayısını unuttum
bu senin 5 dakkalık testine benzemez + çarpıtma genç arkadaşım her zaman başvurduğun yöntem bu çünkü sıkıştığında
ben corolla'nın accent blue dizel'den konfor ve yol tutuş olarak fazlasının olduğunu düşünmüyorum dedim dikkat edersen iyi oku
bunu anlayabilmen için senin de 5dk'dan daha fazla 2 aracı da test etmen lazım ama zor birilerine rica et çevrende belki kullandıran birileri çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: over and under 1 dk mı kullanıyormuşum ahahah 38 yaşımdayım elimden geçen arabanın haddi hesabı yok
onları bir yana koy uzun yol yaptıklarım veya uzun süreli bende kalan araçlar var sayısını unuttum
bu senin 5 dakkalık testine benzemez + çarpıtma genç arkadaşım her zaman başvurduğun yöntem bu çünkü sıkıştığında
ben corolla'nın accent blue dizel'den konfor ve yol tutuş olarak fazlasının olduğunu düşünmüyorum dedim dikkat edersen iyi oku
bunu anlayabilmen için senin de 5dk'dan daha fazla 2 aracı da test etmen lazım ama zor birilerine rica et çevrende belki kullandıran birileri çıkar
1 dakika bile kullanmıyorsun. Durum daha vahim yani.
Şu mesajını ibret-i alem olsun diye buraya da ekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: over and under corollanın en dolusunu alacağıma accent blue 1.6 crdi otomatik alırım hiç farkı yok
Sen bu iki araba arasında hiçbir fark görmediysen eğer 38 yaşına boşa gelmişsin, uzun süreli olarak araçlara boşa sahip olmuşsun, uzun yollara da boşa çıkmışsın.
Benim bunu anlamam testin ilk dakikasında oldu çünkü. Blue'nun Corolla ile kıyaslanamayacak kadar dandik bir araç olduğunu 1 dakika içinde anladım. Sen Hyundai aldın diye Blue'ya torpil geçemeyeceğiz.
Eskinin alman fanatiğine bak hele, Hyundai'i övüyor.
Çevremde de Blue gibi bir araca 45.000 lira para verecek adam yok çok şükür. O yüzden kimseden rica edemeyeceğim. Zaten dediğim gibi, Corolla ile kıyaslanamayacak kadar dandik olduğunu anlamam için o kısa test sürüşü bile yetti.
Not: Bu test sürüşleri de forumdaki bazı adamlara iyi batıyor herhalde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: over and under 1 dk mı kullanıyormuşum ahahah 38 yaşımdayım elimden geçen arabanın haddi hesabı yok
1 dakika bile kullanmıyorsun. Durum daha vahim yani.
Şu mesajını ibret-i alem olsun diye buraya da ekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: over and under corollanın en dolusunu alacağıma accent blue 1.6 crdi otomatik alırım hiç farkı yok
Sen bu iki araba arasında hiçbir fark görmediysen eğer 38 yaşına boşa gelmişsin, uzun süreli olarak araçlara boşa sahip olmuşsun, uzun yollara da boşa çıkmışsın.
Benim bunu anlamam testin ilk dakikasında oldu çünkü. Blue'nun Corolla ile kıyaslanamayacak kadar dandik bir araç olduğunu 1 dakika içinde anladım. Sen Hyundai aldın diye Blue'ya torpil geçemeyeceğiz.
Eskinin alman fanatiğine bak hele, Hyundai'i övüyor.
Çevremde de Blue gibi bir araca 45.000 lira para verecek adam yok çok şükür. O yüzden kimseden rica edemeyeceğim. Zaten dediğim gibi, Corolla ile kıyaslanamayacak kadar dandik olduğunu anlamam için o kısa test sürüşü bile yetti.
Not: Bu test sürüşleri de forumdaki bazı adamlara iyi batıyor herhalde.
1 saat arama yaptın bunu mu bulabildin bula bula mesajlarımın içinde ahahah bu konuda bile başarılı değilsin
arkadaşım sen 5 dakika boyunca içine oturup kalktığın, nasıl gittiğini anlamadan sürenin bittiği, sınırlarını bile zorlamadığın bir araç hakkında kısıtlı tecrübenle yorum yapıyorsun
buradaki insanlarda yazdıklarından sanıyorlar ki araç hakkında 40 yıllık bilgi sahibisin ama maalesef geçer not bile almaktan uzak yorumların
corollayı yerden yere vura sen değil misin zamanında mesajlarında
ne olmuş ben ona yakın bulduğum bir aracı alıyorsam sana ne para benim değil mi ?
alman fanatiğiyim doğrudur ama Allah göz ve beyin vermiş daha iyi olanla kötü olanı ayırtedebiliyorum
Blue mu??? 170 le viraja girmeyi bırak kullandığım en berbat yol tutuşa sahip araçlardan biriydi.. Sürüş bittiğinde görevli sordu niye gülüyorsunuz diye, ben de bu lastikler, bu süspansiyonla bu arabanın nasıl yolda durmasını bekliyorsunuz dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Blue mu??? 170 le viraja girmeyi bırak kullandığım en berbat yol tutuşa sahip araçlardan biriydi.. Sürüş bittiğinde görevli sordu niye gülüyorsunuz diye, ben de bu lastikler, bu süspansiyonla bu arabanın nasıl yolda durmasını bekliyorsunuz dedim.
Test sürüşleri geçersiz.
quote:
quote:
Test sürüşleri geçersiz.
Octavia RS sahibi olsak?
Yuh ya corollayı ne hale getirmiş bazı çok bilmiş arkadaşlar :D Gülüyorum sadece. Corolla bu sınıfının en sağlam araçlarından birisi ama fiyatının arabası değil. Nereden baksan 7bin fazlası var :D O yüzden eliyorum. Auris olsa auris derdim. Corolladan 7-8 bin ucuz. Focus da dinamik yapacağım sıradışı yapacağım diye üretilmiş saçma ruhsuz, sıkıcı bir araç gibi geliyor bana. Alternatiflere bakardım ben olsam.
quote:
quote:
quote:
Test sürüşleri geçersiz.
Octavia RS sahibi olsak?
Forumda devamlı olarak millete saldırman, laf atman da gerekir.
quote:
quote:
Test sürüşleri geçersiz.
senin veya bir başkasının ne düşündüğü inan umurumda değil çünkü tecrüben yok yorum yapıyorsun 5 dk kullanarak
neyse fazla uzatmayayım ve kısa bir açıklama yapayım ki aradaki farkı anlayabilesin
ilk defa era kullanan birisi özellikle 1.6 kullanıyorsa hemen ilk yaptığı yorum bu aracın yol tutuşu berbat olur
bunun nedeni aracın hafif, süspansiyonlarının çok yumuşak ve konfora yönelik olması ve bu nedenden dolayı özellikle tecrübesizse bu yüksek hızlarda korkutucu bir durum haline geliyor çünkü zıplatıyor
ancak blue era'dan farklı bir araç ve era'ya göre alışması çok daha basit bir araç bu açıdan
yumuşak süspansiyona rağmen blue kesinlikle kötü yol tutmuyor hatta bence fazlasıyla iyi bu konuda
sadece ilk etapta bir C4, megane, golf, focus gibi üst sınıf veya fiesta gibi araçları kullanmış ve alışmış olan birine garip gelebilir .... kendi sınıfındaki araçların yol tutuşuna göre garip bir hissiyat var araçta ancak bunu ilk birkaç saat içinde aşabiliyorsunuz
sonuçta corolla'nın bana göre bir artısı yok ve bu düşünce bana ait bu nedenle de dizel blue aldım
şimdi onu da satılığa koydum bir başka C veya D sınıfı alma aşamasındayım nasip bakalım
neyse kalp kırmaya gerek yok hepinizi seviyorum
HAYIRLI BAYRAMLAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme