Şimdi Ara

Corolla 1.6 comfort mu Civic elegance mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haklısınız abi.toyotanın adı kaldı dıyosunuz ama ben hiç yolda kalan toyota duymadım..
  • sana benım aracı verım forumda kefıl olsun fıyatıda gayet makul

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-piril-piril-plus-performans-plus-konfor-110322216/detay

• aracı begendim yalan yok ama işte ufak tefek çizikler kafa karıştırıyor
  • civic alır hocam bu kıyaslamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarbe

aracı begendim yalan yok ama işte ufak tefek çizikler kafa karıştırıyor

çizik dediğin pasta cilayla geçiyor hocam kazasız boyasızını bulmak zorundasın oda civiclerde çok zor

binen kuduruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 22 Ocak 2013; 9:14:16 >
  • abi öyle diyosun da kaza cizik olayı satarken cok farkediyor
  • Corolla öneririm.İkinci elde gözün kapalı satarsın.Ama comfort extra öneririm.Ben de bundan iki ay önce alırken ikisi arasında kararsız kalmıştım...Ancak şimdi corolla tercih ettiğim için çok memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirveli -- 23 Ocak 2013; 19:37:06 >
  • bence civic alınır...
  • Birde bu iki aracı kullananlar yazsa iyi olacak.Herkes bence diyerek başlamışta....
  • pirveli P kullanıcısına yanıt
    Biraz alakasız olacak ancak fikir vermek açısından kayda değer olur bence. 2002 vtec es aracım var. Rutin kontrolleri dışında servise uğramadım. Kesinlikle sorunsuz araçlardır. Hondalar için çevremden duyduklarımda bu yönde. Sizin gibi fd6 kasa düşünüyordum ancak maddiyat pek el vermiyor şuan için. Aracımın boya badanasını yapıp yola devam etmek istiyorum. Hız, serilik, sorunsuzluk konusunda sorun yaşamazsınız. Bir de lpgye oldukça uyumlu motorları vardır. Son olarak altın gibidir civicler değer kazanır ama kaybetmez

Not: Toyota da iyidir belki ancak bana hitap etmiyor.
  • Tarihe bakmadık meğer 1 senelik konuymuş arkadaş .. Neyse olsun araştıran arkadaşlara fikir olsun madem
  • thedarbe kullanıcısına yanıt
    1 yil olmus.hala karar vermedin mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha :) abi foruma giremedim focus aldım ama. çok memnunum :)
  • eski konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 16 Mart 2014; 19:18:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.