Şimdi Ara

Corolla mı? Yeni Civic mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corolla şimdiki kasayla sadece dizel düşünenler için bir alternatif oluşturabilir.
    Benzinlide civic'le karşılaştırmak abesle iştigal olur.
  • Corolla'nın beğendiğim en güzel yanı yüksek oturma pozisyonu ama kasası çok eskidi... Ayrıca arabam.com'da yeni corolla'nın 2008'e ertelendiğim ve isim değişikliğine gideceği yazıyordu... Ayrıca forumda bi arkadaş yeni Corolla'nın 135 bg olacağını yazmıştı...

Dizelde Corolla
    +1

Honda Civic
    +1

Peki arkadaşlar Civic 125 bg motora LPG takılır mı? Honda City ve Civic'te dizel motor çalışmaları yapıyor mu?
  • Corolla nın kasası değişeceği için şimdi alacağın bir araç 1 yıl sonra eski model olacak ve en az % 40 değer yitirecek. Bu bakımdan HONDA CİVİC Daha mantıklı bir tercih. Kasası yeni değiştiği için uzun bir süre güncel kalacaktır. Güncel bir kasada fiyat düşüşü çok fazla olmaz.
  • Taßiki Honda Civic Sedan ßence 1.8 iyi ßi motor hem 1.6 dan daha az yakıo hemde daha performansLı
  • Corrollayı seviyorum ama Civic'i daha çok seviyorum tam bir karizma araç.
  • Valla alacağın CoroLLa Terra olmasaydo Toyota dersim sana fakat.Madem ki terra var aklında sen en iyi civic al.
  • corolla güsell ama civicde yeni kasa
    o yüzden civic derim
    ikisi de kaliteli
  • civic warken civic alınır

(mondial gibi oldu ama idare edin )
  • civic alınır hatta mümkünse hb alınır
  • toyota kasa değiştiriyor. civic sedan'da ise ESP opsiyonel bile yok. ama HB'sinde standart var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Msn Arkadas Nasil?

Corolla'nın beğendiğim en güzel yanı yüksek oturma pozisyonu ama kasası çok eskidi... Ayrıca arabam.com'da yeni corolla'nın 2008'e ertelendiğim ve isim değişikliğine gideceği yazıyordu... Ayrıca forumda bi arkadaş yeni Corolla'nın 135 bg olacağını yazmıştı...

Dizelde Corolla
    +1

Honda Civic
    +1

Peki arkadaşlar Civic 125 bg motora LPG takılır mı? Honda City ve Civic'te dizel motor çalışmaları yapıyor mu?

Corollanın 2008'e ertelendiğini bende bir kaç yerden duydum, çok isterseniz kaynak bulabilirim Civic'i ise pek tanımıyorum açıkcası forumda da civici henüz çok iyi tanıyan fazla kişi olmadığını düşünüyorum lakin sana ancak şunu diyebilirim Corolla alıpta pişman olan kişiye henüz rastlamadım denenmiş ve kendini her yönü ile kanıtlamış bir otomobil ayrıca corollanın eskidiği görüşüne de pek katılmıyorum çünkü teknolojisi hala yeni piyasaya çıkmış bir çok otomobilden daha ileri ve hb'lerini çok yakışıklı buluyorum, koyu renkler çok güzel duruyor. Bana soracak olursan bu iki otomobili test et ve hangisi içine siniyor ise onu al derim.... Artık yorumlarını bizimle de paylşırsın artık.

• corolla eylül paris otomobil fuarında concept olarak tanıtılabilir.şaşırmayın
  • BENCE COROLLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

corolla eylül paris otomobil fuarında concept olarak tanıtılabilir.şaşırmayın

Otomobiller de genelde consept olarak tanıtıldıktan 1 yıl sonra üretime geçiliyor buda corolla için 2008 tarihini doğruluyor gibi, en azından civic'te öyle olmuştu yeni civic consept olarak tanıtıldıktan 1,5 yıl sonra piyasa çıkmıştı..........
  • bizde araba alacaz bizde bu 2 marka arasında kaldık biz toyotaya daha yatkınız ama kasa değiştiriyorsa bekleriz toyota olsun bizim olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: drak

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

corolla eylül paris otomobil fuarında concept olarak tanıtılabilir.şaşırmayın

Otomobiller de genelde consept olarak tanıtıldıktan 1 yıl sonra üretime geçiliyor buda corolla için 2008 tarihini doğruluyor gibi, en azından civic'te öyle olmuştu yeni civic consept olarak tanıtıldıktan 1,5 yıl sonra piyasa çıkmıştı..........

corolla nın 2008 e kaldığı haberlerini ben de okudum ancak burda bir pazarlama stratejisi var.

corolla için baştan 2006 sonbahar gözüküyordu ancak ne oluysa civic planları bozdu.

şimdiki durum için konuşuyorum.corolla 2007 ortasını bulmaz.bu konuda gerçekten sağlam kaynaklarım var.

bekleyip görücez diyorum şimdilik

civic yılın ilk çeyreğide concept son çeyreğinde ise seri üretim tipiyle fuarlarda gözüktü yani 1.5 yıl değil.

9 ay bile sürmedi.

japonlar concept tanıtımından 6-9 ay sonra seri üretim tipi çıkartıyorlar.çünkü çoğu zaman seriaraç hazır ve

son testlerde oluyor.

• +civic
  • bence o 2 araba arasından civic'i al derim ama jettayada bak derim.ama eğer civic'in elegance modelini alabiliyosan her türlü civic al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 18 Ağustos 2006; 1:18:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trendc

Yeni araba alacağım Toyota corolla terra mı alayım, yoksa yeni honda civic dream mi? Lütfen fikir verin..

1.5 AY ÖNCE BENDE AYNI ŞEKİLDE İKİ ARABA ARASINDA GİDİP GELDİM.ARKADAŞLARIN SAYDIĞI VE BAZI NEDENLERLE YENİ KASA CIVIC SEDAN ALDIM.AYRICA BİRAZ DAHA ZORLAMANI ELEGANCE MODELİNİ TAVSİYE EDERİM.BU KONUDA DANIŞACAK OLAN VARSA YARDIMCI OLURUM.
  • Civic diyorum bnde arkadaşım ylda goruorumda bazen insanın içi bi hoş oluyor.. bnce dusunme
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.