Şimdi Ara

Corolla renk meselesi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
12.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı şeyi yazıyoruz aslında; corollada sedefli beyazın ismi inci beyazı diye biliyorum.

Opak beyazda farketmek için dikkatli bakmak lazım. Sedefli beyazda kendisini belli ediyor zaten fark bu önceki mesaj kafa karıştırıyorsa tekrar belirtelim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayımOmen

Şirket arabası için çok iddialı bir renk hocam İncelemenizi önceden okumuştum elinize sağlık
    Şirkete kayıtlı ama kendim kullanıyorum şahsi yani Elemana verilecek kombinasyon değil kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2020

Bu mesaj silindi.
    Kesinlikle katılıyorum.
    Hele çocuk varsa daha çok üzülürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışı siyah içi bej jetta kullanıyorum.Cocuk olmasa cok sorun değil ama cocukla bej renk gercekten zor.Eski jettamın içi grı-siyahdı. 163000 ddeki araba tertemizdi. Ama bej&sıyah kombinasyonu dısardan bakınca cok daha guzel duruyor bana göre

• İnsanlar iyice tuhaflasti.
    Almadan satmayi düşünüyorlardı,
    Şimdi almadan kaza yapıp, boya tutar mı derdine dusmusuz.

Brocum, sana tavsiyem,
    Alacağın araba, soru sorduğun sanayi esnafından daha akıllı.
    Git ve lansman rengi olan, bence ateş eden bir renk, al ve çik.
    Kazasız belasız bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 7 Eylül 2019; 15:33:48 >
  • İyi bir boyacı ve doğru renk koduyla boyayı alırsanız sıkıntı olmaz.

• buzdolabı gibi beyaz araç almayın bence kesinlikle lansman rengini bulun
  • Yanlis anlamayin ama alacagi aracin rengini Eger cizer vurursa sanayide yaptirabilme kolayligina bakip secenide ilk defa duydum 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bej rengi kılıfsız kullanılmıyor, kılıf takınca da renk seçmenin bir önemi yok. Dış renge gelince ufak tefek çizikleri takıyorsanız opak beyaz alın, bizim eski kasa sedefli kırmızı (mika kırmızı geçen renk). Ufak bir yer için rötuş beyazın 2-3 katı fiyat çıkarıyor. Büyük hasarda zaten olan olduğu için fark önemli olmaz.

• 2019 corollam var. Opak beyaz+içi bej. Opak beyaz alma ben metalik renk istiyorumdum araç yoktu içi bej olan o yüzden opak aldım. Opak beyaz kiri acayip belli ediyor

• Renk tercihi kişiseldir. Hoşunuza giden ve ilk önce hangi rengi almak istediyseniz onu alın. Sonra aklınız hep onda kalacak.

• Bizim Türk insanı neden böyle anlamadım. Araba alırken, arabadan anlamayan, 90’ lı yıllarda kalmış eşe dosta arabayı sorarız, sonra yanlış yönlendirirler. Olan arabayı alana veya almadığı için pişman olana olur. Yapmayın etmeyin. Arabanızıda renginizide kendi zevk ve ihtiyacınıza göre alın. Soruya gelirsek, buzul mavi veya bronz çok şık renkler. Buzul maviyi beğendiyseniz hiç düşünmeden alın. Sanayi esnafına sormanıza gerek yok, hatta buraya bile sormayın bence 😂

• ben kırmızısını satınaldım ve çok memnunum.

sokakta milyonlarca olan şirket arabası rengi olan beyaz yerine kendi hoşuna giden rengi al bence.

[
    Corolla renk meselesi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 9 Eylül 2019; 7:23:33 >
  • Insanlar bosuna beyaz renk tercih etmiyor. beyaz tozu kiri cizigi gostermez, arac ici yazin daha serin olur, genelde 2000 tl.ucuza alirsiniz satarken de 2000 tl pahaliya satarsiniz.
    Doseme icinde bej cok leke yapiyor su damlasa lekesi belli oluyor kullanmasi zor olur.
    Gonul lansman rengi+bej doseme diyor
    Mantik beyaz renk+siyah doseme diyor

• Sıfır km alan biri asla beyaz renk almamalı.
    Filolar tercih eder beyaz rengi.
    Modellerin 2. Elde en ucuz araçlarına bakın hep beyaz renklerdir,
    Metalik renkler hep daha pahalı satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 10 Eylül 2019; 8:59:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, araçtan memnun musunuz ?

3 silindir olması negatif bir hissiyat yarattmı ?

teşekkürler.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Corollada 2 beyaz var biri şirket beyazı diğeri inci beyazı ikisi arasında dağlar kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 23 Ekim 2021; 19:26:26 >
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce yazmış 3 silindir olmasına imkan yok. 3 silindirliler 2021 de geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ogameci kullanıcısına yanıt

Hocam aracı1 yıl kullanıp sattım benimki 4 silindirli idi ve çok memnundum.

şu an 270bin tl verip 3 silindirli performans fakiri almaz ikinci el 4 silindirli Corolla alırdım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.