arkadaşlar aracımı bu gün izmirden teslim aldım. benzinle uzun yolda 28 kuruş nasıl bir ortalama sizce?
Motor neydi acaba ? sanıyorum 1.6 olsagerek. 28 kuruş iyi bir rakam
quote:
Orijinalden alıntı: grafix99
quote:
Orijinalden alıntı: erdemmermrci
arkadaşlar aracımı bu gün izmirden teslim aldım. benzinle uzun yolda 28 kuruş nasıl bir ortalama sizce?
Motor neydi acaba ? sanıyorum 1.6 olsagerek. 28 kuruş iyi bir rakam
evet 1.6 düz. aracın garantisi devam ediyor. tüp taktırırsam garanti kapsamından çıkıyor değil mi araç? yetkili servis tüp takıyor mu acaba? bilginiz var mı?
Bilmiyorum maalesef çünkü henüz Toyotacı olamadım :) 1.4 Corsam var, değiştirmek için araştırma yapıyorum. Corolla 1.33 Comfort düşünüyorum. 1.6 motor ile 28 kuruş sarfiyat varsa çok çok iyi bir rakam, çünkü Corsamda BRC sistem var ve 20 krş yakıyor. 1.6 ya da lpg taktığınızda min %30 tasarruf sağlayacaktır ki 18 krş ları görürsünüz. Bence garantiyi pek düşünmeyin derim. 1 yıl geçtikten sonra zaten çıkacak arızaları kullanıcı hatası olarak adlandıracaklardır. ilk yıl içinde garantilik bir arıza varsa zaten çıkar diye düşünüyorum. 1 yıldan sonra lpg nin dayanılmaz hafifliğine bırakmak lazım bütçemizi :) Siz ne önerirsiniz ? sıfır 1.33 mü yoksa 1.6 2. el mi ?
donanım senin için önemliyse 1.6 elagantları tavsiye ederim. hız sabitleyici sayesinde hep konforlu bir yolculuk yapıyorsunuz hem de yakıt tasarrufu açısından önemli. başka kullanıcılar şehir dışı kaç yakıyor acaba? ancak sakin kullanımda elde ettiğim bir değerdir. açıkçası ben de garantiyi çok takmıyorum ama böyle lpg taktırmam konusunda çevremden destek bekliyorum. büyük ihtimallede brc taktıracağım. hayırlısı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme