Şimdi Ara

COROLLASINI BOYATANLARDAN YARDIMMM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 96 beyaz renkteki corollamı boyatmak istiyorum. Boyatma işlemi yapıp memnun kalanlar varsa yaptırdıkları yer ve fiyat konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Herkeze kazasız belasız günler..

• yine bayaz mı olacak?
    özel servis mi yoksa yetkili servis tavsiyesi mi istemektesiniz?
    İstanbul, ankara, izmir?!!
  • boyanması gerekiyorsa boyatacaksın başka yolu yoktur. güzel bir ustayla iyi bir iş çıkarılabilir.

ben ileride boyatmak zorunda kalırsam arabamın rengini değiştirmeyi düşünüyorum.
  • Aslına bakılırsa rengini değiştirmek konusunda kararsızım bana ek ne kadar masraf çıkarır. Bu arada istanbulda özelservis veya değil önemli olan iyi işi makul fiyata çıkaran bi yer arıyorum...
  • Yetkili serviste boyatacaksan Göztepe NATAŞ'ta boyatmada nerede boyatırsan boyat. Gökkuşağı ümraniye'yi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkoparal

Aslına bakılırsa rengini değiştirmek konusunda kararsızım bana ek ne kadar masraf çıkarır. Bu arada istanbulda özelservis veya değil önemli olan iyi işi makul fiyata çıkaran bi yer arıyorum...

sana tavsiyem geçekten güzel işçilik istiyorsan ist topkapı cevizlibağda bp nin hemen arkasında kurtuluş oto muammer usta hem kaporta hemde boya gayet süper ustadır
  • İstanbul Florya 5 yol sanayi sitesinde Kadir usta var. İşçilik ve boya mükemmel. Tavsiye ederim...
  • Pendik taraflarına uzanabiliyorsan, ben de bir tavsiyede bulunabilirim sana
    yetkili servis, özel servisin 2 katına mal olur aşağı yukarı
    kesene hangisi uyarsa her 2 taraftan da tavsiyem olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.