Şimdi Ara

corsa 1.3 cdti easytronic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 20-25 milyara ne alıyorsun abi , Astra lar Focuslar vs. mesela 50-60 milyara kadar yolu var gidiyor özellik koyunca, çıplak Astra yı 30 milyara alıyorsun Corsa yı 24 milyara alıyorsun, 34 e aldınmı full oluyor yani fiyata çok diyorsunuz da normal fiyat herşey oluyor 34 e . 25 milyara anca Getz alınır palio bile yok kliamlı dizel palio 25 ten başlıyor o da kabak gibi aynası bile siyah Abs yok
  • 34 ona vereceğime idea multijete 32 veririm daha iyi abs klima standart
    hemide geniş geniş
  • ya tabi ben idea multijette almam, gider astra dizel alırım o ayrı mesele, ama alan alıyor abi...
    Üst model alacağıma küçük olsun full olsun herşeyi olsun Xenon farı olsun Sunroof u olsun diyen alıyor.
    Yani Opel Corsa Getz den daha pahalı olacak tabii, sadece o değilki Fiesta da pahalı C3 te hepsi pahalı...
    Yani sonuçta araba küçük diye fazla bişe farketmio fiyatta, içindeki çoğu para eden elektronik alet aksam neredeyse çoğu şeyde maliyet aynı hemde küçükler dünyada çok popüler şu sıralar o nedenle de fiyatları yakın üst sınıfa.
  • ya siz şimdi bana sıfır astra klasikten vazgeçip 28 milyar 1.3 cdtı corsa enjoy aldıracaksınız bu gidişle ben her gün işten eve evden işe bide ayda yılda bir sivas ank ,sivas trabzon yaparım değermi dizele şehir içi cok yakıyo ya benzinli öbür taraftan corsa dizele 28-29 çok geliyo zaten bi forum actım bakalım ne yapacam
  • yaw sakın ha corsa alma.ben hayatta tavsiye etmme.küçük donanımsız arabaya o kadar para verilmez ne yapıyorsun
  • hocam son kararımdır yyeni polo+abs 26 milyar
  • hangisi olursa olsun yeni dizel motorlardan olsun
    2005 corsa cdti enjoy easytronik ,astra 1.6 nb gl 2000 e göre şehir içi %45-50 az yakıyor (tl bazında) üstelikte astrayı aratmıyor hatta düşük hızlarda daha bile atak hissi veriyor (daha atak değildirde torktan dolayı oyle bir izlenim veriyor). ikiside var genellikle corsayı kullanmayı tercih ediyorum tek dezavantajı küçük bagajı
    astrayı tercih etmek için 180-200 le gidebilecegin bos yol bulmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.