Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende aranızda olmak isterim..başlığı sürekli takip ediyorum zaten :)

2007 Aralık ayında çalıştığım yerdeki bir abim Corsa sahibi oldu ve o zmndan kalan bir hayranlığım var.Araç alırken çok istedim ama kısmet olmadı.
  • @Bekapa, şu anda Didim'de olmakla beraber, arada sırada İstanbul'a geliyorum. Eğer geldiğim bir zamana denk gelirse, her türlü tepkiye boyun eğmek suretiyle kız arkadaşımı asıp, sevinerek aranıza katılırım

Corsa'm benimle beraber olmasa bile, buluşma mekanına mutlaka ulaşırım:

'Corsa' Buluşmalar, geziler

• quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

Arkadaşlar bende aranızda olmak isterim..başlığı sürekli takip ediyorum zaten :)

2007 Aralık ayında çalıştığım yerdeki bir abim Corsa sahibi oldu ve o zmndan kalan bir hayranlığım var.Araç alırken çok istedim ama kısmet olmadı.

Bir sonraki haftasonu olacak gibi duruyor buluşma.
    Gelmeni bizde çok isteriz. Sen Corsaları bizde Civic'i inceleriz, bol bolda muhabbet ederiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

@Bekapa, şu anda Didim'de olmakla beraber, arada sırada İstanbul'a geliyorum. Eğer geldiğim bir zamana denk gelirse, her türlü tepkiye boyun eğmek suretiyle kız arkadaşımı asıp, sevinerek aranıza katılırım

Corsa'm benimle beraber olmasa bile, buluşma mekanına mutlaka ulaşırım:

'Corsa' Buluşmalar, geziler

Abi 27-28 Mart tarihlerinden birinde olacak buluşma.
    Yengeyle o tarihlerde bir buluşma ayarla sende, kop gel İstanbula arada bizde görüşelim

• Teşekkürler Bekapa.. Bende Jazz var Civic e gücümüz yetmedi :) abi epey muhabbet ederiz, özellikle senle oyun muhabbeti yaparız herhalde :) ps3 var snde bende de xbox360,oyunlardan kopamıyorz bir türlü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

Teşekkürler Bekapa.. Bende Jazz var Civic e gücümüz yetmedi :) abi epey muhabbet ederiz, özellikle senle oyun muhabbeti yaparız herhalde :) ps3 var snde bende de xbox360,oyunlardan kopamıyorz bir türlü :)

Pardon ya karıştırmışım arabaları. Ben Civicle ilgili sorular sorduğumda cevaplamıştın ya heralde o yüzden aklımda sende Civic varmış gibi kaldı :)
    Oyun aşkı bambaşka ya Hoş ben artık ps3'ü 2-3 ayda bir arkadaşlarla toplanınca falan açıyorum ama yinede açtığımız zaman sabahlamadan başından kalkmıyoruz

• Yeni Listemiz;

1-) Serdar99
    2-) Bekapa
    3-) Tifosi
    4-) V.K.
    5-) True_Sun
    6-) game_360_TR
    7-) Barış (ayarlayıp gelmesi dileğiyle)

Sanırım şimdiye kadar olan iki buluşmadan da daha kalabalık olacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 18 Mart 2010; 19:51:24 >
  • Arkadaşlar 27 Mart Cumartesi yada 28 Mart Pazar.
    Hani gün olması daha uygun olur sizler için?
    Birde artık buluşma yeri ve (istenirse tabi) yapılacak organizasyon konularını konuşalım.
    Fikirleriniz bekliyorum
  • ağlamak istiyorum
  • Arkadaşlar bnm için gün fark etmez..

Organizyon olarak bir fikir sunuyorum.Bowling oynayabiliriz mesela
    Artık çoğu avm lerde var bowling salonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

ağlamak istiyorum

metalramco üzerimizde biraz daha duygusal baskı kurarsa buluşmayı iptal ederiz gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

metalramco üzerimizde biraz daha duygusal baskı kurarsa buluşmayı iptal ederiz gibime geliyor

yok abi öyle bir niyetim bedenen orda olamayacağım ama aklım hep sizde olucak
  • Cumartesi olursa size 17.00dan sonra katılabilirim, pazar günleri ise 13.45-.16.00 arası kursum var yani ya sabah ya da yine 17.00 sonrası. Bu konuyu görmemişim ben pek alışamadım yeni sisteme. Sadece corsa genel başlığına bakıyordum. Bu saatlere uyarsa gelirim ama benim haftasonu hep bir işim çıkıyor ondan önceden ayarlarsak sevinirim Uzun lafın kısası ben pazarı tercih ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirate_1905

Cumartesi olursa size 17.00dan sonra katılabilirim, pazar günleri ise 13.45-.16.00 arası kursum var yani ya sabah ya da yine 17.00 sonrası. Bu konuyu görmemişim ben pek alışamadım yeni sisteme. Sadece corsa genel başlığına bakıyordum. Bu saatlere uyarsa gelirim ama benim haftasonu hep bir işim çıkıyor ondan önceden ayarlarsak sevinirim Uzun lafın kısası ben pazarı tercih ediyorum

Geçen buluşma erken saatte olmuştu, yine o şekilde olursa aramıza katılabilirsin heralde.
    Gün, saat, yer ve yapılacak organizasyon tamamen sizin isteklerinize göre şekillenecek.
    Listeye senide dahil ediyorum pirate.
    Şimdilik Pazar günü taraftarı bir arkadaşımız var sadece. Onun dışındakiler gün fark etmez diyor.
    Günü bölmemek açısından öğleden önce buluşma taraftarıyım bende.
    Aktivite önerisi olarakta bir bowling teklifi geldi.
    Bende önce oturup rahat rahat muhabbet edebileceğimiz ve arabaları düzgün park edip foto çekebileceğimiz bir yer olması taraftarıyım.
    Bu bağlamda Serdar abi yanılmıyorsam Nakkaştepe'yi önermişti :)
    Benim mekan konusunda bir tercihim ve bilgim yok, yardımlarınızı bekliyorum.
    Başkanım sizde yardımcı olun lütfen

Metalramco üzülme abi sanada 3G ile bağlanabiliriz, atmosferi yaşarsın sende

1-) Serdar99
    2-) Bekapa
    3-) Tifosi
    4-) V.K.
    5-) True_Sun
    6-) game_360_TR
    8-) pirate_1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 20 Mart 2010; 0:33:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Metalramco üzülme abi sanada 3G ile bağlanabiliriz, atmosferi yaşarsın sende

eywallah dostum güzel fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Bu bağlamda Serdar abi yanılmıyorsam Nakkaştepe'yi önermişti :)

1-) Serdar99
    2-) Bekapa
    3-) Tifosi
    4-) V.K.
    5-) True_Sun
    6-) game_360_TR
    8-) pirate_1905

Başkan önerdiyse vardır bir bildiği,nerededir,nasıl gidilir bilmiyorum ama

Benim önerim yok ancak,uyum sağlarım
  • Nakkaştepe Beylerbeyi'nin üst kısmında Boğaz Köprüsü'ne yakın bir yerde enfes manzarası olan bir tepe.
    Cafe falan da var, fakat araçları rahatça park edip fotoğraf çekecek alan yok maalesef.
    Eğer yakın çevrede öyle bir alan bulabilirsek Nakkaştepe'ye uğrayalım derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Nakkaştepe Beylerbeyi'nin üst kısmında Boğaz Köprüsü'ne yakın bir yerde enfes manzarası olan bir tepe.
    Cafe falan da var, fakat araçları rahatça park edip fotoğraf çekecek alan yok maalesef.
    Eğer yakın çevrede öyle bir alan bulabilirsek Nakkaştepe'ye uğrayalım derim.

Yaptığın tanımdan aklıma Çamlıca geldi
    Nakkaştepeyi bilmiyorum ama Çamlıcada da manzara benzer durumda biliyorsunuz.
    Ayrıca hatırladığım kadarıyla Çamlıcada otopark olayı fazla sıkıntı olmuyor.
    Tabi en son 2 sene önce gitmiştim ne alemdedir bilmiyorum şimdi.
    Olmadı Nakkaştepeye gidip otururuz, sonra yine resim çekmek için İstanbul sınırlarında gezeriz

• Arkadaslar bende katılmak isterim bulusmaya seve seve, ancak küçük bir ihtimal de olsa haftasonu İstanbul dısında olma ihtimalim var, durumum kesinleşince mesajımı güncellerim
  • Bence oturup rahat rahat konuşabileceğimiz, istanbulun birçok yerinden ulaşımın kolay olduğu, otopark sorunun olmadı ve rahatça corsalarımızı çekeceğimiz bir yer olsun. Böyle bir yer istanbulda bulunur mu bence biraz zor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.