Şimdi Ara

'Corsa' Buluşmalar, geziler (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
20.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

biri taşı atmış 24üne çıkaran olmamış. ben yarın bir sanayi turu eğer sorunu çözersem de dyno için ataşehire geçicem. hoş bu sıcaklarda dyno pek sağlıklı olmaz da güç gelmiyor diye basıncı artıra artıra belki de sınırların üstüne çıktık. var mı işi güüc olmayan yarın için

Yarın sabah erkenden Maslak sanayideki Ralli Oto'ya gideceğim, aslında esas derdim yeni aldığım orijinal metal sibopları taktırmak ama gitmişken bir de rot-balansa girerim muhakkak. Jantlarımı söktürmek için bu adamlardan başkasına pek güvenemiyorum. İş bilmezler lastiği janttan sıyırırken janta çok zarar veriyorlar maalesef. Uzun lafın kısası, sabah Maslak'dayım, herhalde en geç 11 gibi Anadolu yakasına dönmüş olurum, başka da bir işim yok. Haberleşip buluşabiliriz.

• sabah bende maslak oto sanayideyim opc de tamponu söktürüp turbo hortumuna müdahale edicez
  • sanırım bugün buluştunuz.Cumartesileri çalıştığım için katılamadım.Umarım bir daha buluşma organizasyonu yapılır.
    Görüşmek üzere
  • Serdar abiyle rutin servis/sanayi ziyaretimizi yaptik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu buluşma sayılmaz
  • Bir Mecidiyeköy'e çay içmeye gelseydiniz
  • Ramazandan sonra inşallah
  • takip.
  • Emir'in sezon açılmadan buluşalım :)

• takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Emir'in sezon açılmadan buluşalım :)

daha sezona epey var=) bu hafta çalışıyorum haftaya pazar olabilir?
  • Bana uygun ama sabahtan olmaz orkun geldi mi acaba

• 9 eylül tarihi hakkında yorumlar? bir daha ekime kadar zor görünüyor düğünler var her hafta hep de şehir dışında
  • Bana uyar
  • Saat çok erken olmamak kaydıyla uygun.
    Zira Cumartesi RHCP konseri var,sabah kalkmam biraz zor olabilir
  • bu sefer değişiklik olsun avrupada buluşalm derim. sabahtan bende evle ilgili biraz çalışırım taşınma arifesindeyim kısmetse
  • avrupa yakası olursa belki bende gelirim.
    yer zaman atarsanız pm'den memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 5 Eylül 2012; 9:04:59 >
  • Pm'e gerek yok zaten yer zaman buraya yazılır. Emir önerin var mı toplaşma yeri için ?

• leventte toplaşıp tarabya dürümcülerde dürüm yiyebilirz =) avrupa yakası olarak
  • arkadaşlar servis opel corsa 1.3 dizel için debrijay balatası değişimi için 1100 tl fiyat istedi sizce pahalımı bu yada bana önerebileceğiniz bir yer var mı ist üsküdarda yım.......
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.