Şimdi Ara

Corsa D vitesten gelen gıcırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç 2010 model corsa d, makyajdan bir önceki hali, 1.4 100 bg benzin + lpg.
    Sorunum arabanın vitesini oynattıkça bir gıcırtı sesi geliyor ve bazen bu sesin yanında vites geçişleri ve hatta vites boştayken sağa sola oynatmada bile zorlanma oluyor. Sizce sebebi nedir bir bilgisi olan varmı?

Videosu;

• kromaj olan bölgeden tutup vites kolunun etrafindaki korumayı söküp içine bakın bakalım. büyük ihtimalle icerdeki parça plastik ve kırıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam denerim dediğinizi ama birde şöyle birşey var sıcak veya soğukla alakalımıdır çözemedim bir ara kesiyor bu sesi yapmayı vites geçişleri tabir-i caizse tüy gibi oluyor. Kırık parça olsa sanırım sürekli yapar.
  • Hocam aynı şey benim corsaya da oldu şu soğuklar bastırdıktan sonra
    Sabah araca ilk bindiğimde vitese alırken farkettim bu sesi fakat araç bir süre hareket ettikten sonra inerken tekrar bakıyorum ses olmuyor. Hava sıcaklığıyla alakalı olabilir diyerek fazla üstüne düşmedim açıkçası

• Otomatik şanzıman sandım.

• İlk defa başıma geldi böyle bir şey. Bir sıkıntı çıkarmaz umarım böylece bincez anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meRt.06

İlk defa başıma geldi böyle bir şey. Bir sıkıntı çıkarmaz umarım böylece bincez anlaşılan :)

Aynen benim de aldığımdan beri ilk defa karşılaştığım bir durum oldu. Umarım problem yaşamayız

• quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Otomatik şanzıman sandım.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Otomatik şanzıman sandım.

+1

+2

• Debriyajınız değişim aşamasına geldiyse şanzuman yağında bir azalma olmuş olabilir diye düşünüyorum.Ben de Corsa D kullanıcısıyım,aynısı sabahları bana da oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.