Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emir eğer camın benimkiyle aynı ise çalışmasının imkanı yok çümkü sensörün üzerine camıb siyah koruması geliyor o yüzden unut.. camın kesinlikle değişmesi gerekiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: natulus

emir eğer camın benimkiyle aynı ise çalışmasının imkanı yok çümkü sensörün üzerine camıb siyah koruması geliyor o yüzden unut.. camın kesinlikle değişmesi gerekiyor..

çalışcağından emin olduktan sonra o siyah koruma kazınabiliyor. daha önce yapılmış örnekleri var. tech2 de aktive edebilmek için bütün bağlantıların doğru yapılmış olması lazım. eğer tech2 menüsünde var ve değiştiremiyorsanız bağlantıların eksik demektir.
  • peki bunu yapabilecek kim var emir? yoksa ben baştan söktürürüm aynayı..

• quote:

peki bunu yapabilecek kim var emir? yoksa ben baştan söktürürüm aynayı..

aynayı sökmene gerek yok ki.
    tisteki kablo şeması ne gösteriyorsa bire bir aynı olmalı. elektriği bile doğur sigorta kutusundan almalı. eğer tech 2 de yağmur sensörü seçeneği var ve açılamıyorsa tüm bağlantılar tis şemalarında olduğu gibi yapılırsa o seçene açılıp değişitirilebilecektir. benim aynı aflde başıma gelen bu. yanlış hatırlamıyorsam serdar abi de benzerini dds/hsa için yaşamıştı
  • o zaman bunu yapanı bulmaya kalıyor iş ben aynayı sökerim derken tesisatı sökerim demek istedim..walla bir umut ışığı doğdu yine emir bunu nasıl yapacağız ona göre ben parçalrı sipariş edeceğim..istanbulda kim var ?

• quote:

o zaman bunu yapanı bulmaya kalıyor iş ben aynayı sökerim derken tesisatı sökerim demek istedim..walla bir umut ışığı doğdu yine emir bunu nasıl yapacağız ona göre ben parçalrı sipariş edeceğim..istanbulda kim var ?

valla vehbi usta vardı. ama artık volvoda hasar resepsiyonda çalışıyor. başka da aklıma gelen / denediğim kimseler yok. opelin elektrik şemalarını anlayan hangi modül nerde bilen iyi bir opel elektrik ustası(tercihen yetkili servis) bu işi yapar
  • aslında zor bir şey de yok pinler ekleniyor gerekli yerlere..aslında vehbi ustayı arasak onun tavsiye edeceği bir yetkili servise sormak gerek..

• Emir o kadar benim sensörü internette aradım 3 aydır bir türlü resmini bulamadım paşalar gibi burada yayınlıyorum

Emir ben böyle kablo çekme işini pek sevmedim orjinal tesisatı sipariş etmemiz mümkün müdür?
    Kararan ayna da dahil olmak üzere??

• Bu da sana geçen söylemek istediğim şey..
  • kablo demeti sadece kararan ayna ve yağmur sensörü için varmıdır bilmiyorum. incelemek lazım
    far anahtarları arasında çok ufak şekil farklılıkları var. pinlerine bakmak lazım. muhtemelen insigniada biraz daha kaliteli malzeme ve bitişler kullanmışlardır. ben olsam corsa için olanının bulur alırdım.

bu arada bugün annem koltuk ısıtma ile tanıştı. arabaya aldığım lastiğe zincire bile laf eden annem koltuk ısıtmaya bayıldı=)
  • kablo demeti kesin vardır bence araba eskimeden almak gerek..araştırma şansın var mı?

• emir tesisat şemasından bana yağmur sensörü için hangi kablonun nereye gireceği konusunda tardımcı olabilir misin??

• quote:

emir tesisat şemasından bana yağmur sensörü için hangi kablonun nereye gireceği konusunda tardımcı olabilir misin??

32 bit pc kalmadığı için elimde şu an tise ulaşamıyorum. dün laptopa kurmaya çalışıyrdum oda öldü galiba:S
  • VMware kurarsan olur..dene derim..
  • EPC'nin yıllık online aboneliği 100 euro, eğer bunun içinde TIS erişimi de olsaydı hiç acımadan verirdim ama tek başına EPC o kadar etmez...
  • Serdar hocam nasıl olmuş navigasyon walla kimse hayırlı olsun demiyor :( Servisteki arkadaşlar pek mümkün olmadığını dile getiriyorlar bu yağmur sensörünün ancak halen umudum var..
  • Pardon ya haklısın, ben soracaktım da arada kaynadı valla.
    Hayırlı olsun, nasıl memnun musun navigasyondan ?
  • inanın çok güzel..navigasyonu olsun.. her şeyiyle çok güzel çok da şık duruyor..Servise gelen herkes çok beğnemişti..Belki de piano kasa olduğu için..nazar değmesin :) Yalnız yağmur sensörü olayını çözmem gerek..
    telefon olayı da güzel çalışıyor..Sadece mikrofonda sıkıntı çıktı sesi çok zor algılıyor zannedersem kablolalamada sorun çıktı..yanlış yere bağlandı..Onu artık deneye yanılma yoluyla bulacam..
  • Güle güle kullan
    Düşeş denk gelirse ben de almak isterim ama mat krom zor...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.