Bildirim
'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (63. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
benimki color edition emir :) -
Hadi ya. İlk gelenlerde vardı sanki. Yanılmış olabilirm o zaman:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar corsa d için park sensörü öneriniz varmı acaba
Tavsiyeye ihtiyacım var bazen çok ihtiyaç oluyor. Mesala bimde satılan toolmax lar nasıl acaba? Veya hangi ürünlerden memnunsunuz
Teşk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
orjinal takmak isterim ben olsam.. -
-
2011 MODEL Corsa'da Asr,TCS benzeri bir sistemin eksikliğini karda, çamurda yaşadım. Sonraki aracımın bu sistemlere sahip olmasına önem vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duster55 -- 8 Mayıs 2014; 18:14:27 > -
Serdar abi türkiyede opcler dahil en dolu corsaya sahip olmak üzere
Yarın atermik ön camlı orijinal park sensörü ve ışık görüş paketi( far ve yağmur sensörü) montajları tamamlanacak
Diğer ekstraları neydi,
Esp
Sunroof
17 gsi jantlar
Koltuk ısıtma
Touch and connect
Opcline direksiyon ve vites topuzu
Opcline body kit(orijinal yedek parça fiber değil)
Afl far sistemi
Esp off tertibatı
Karartılmış arka ve yan camlar
Tamamı orijinal yedek parça (esp ve sunroof dışında)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 22 Haziran 2014; 22:36:45 >
Emir bak nazar değdircen -
quote:
Orijinalden alıntı: natulus
Emir bak nazar değdircen
değdiremedim park sensörü de çalışmış=) -
Arkadaşlar kararan iç dikiz aynamı ve yağmur sensörünü satıyorum. Hiç kullanmadım ama ikinci el olarak almıştım. İlgilenenler pm atabilir. -
2007 corsa d van için direksiyon tuşlarını takmak istiyorum göbekte soket hazırlığı varmış ama sonraki tesisatı yokmuş elektronikçiyim yol gösterebilcek varsa tesisatıda çekerim yardım lazım olurmu bizim iş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
corsa d sport direksiyon simidi arıyorum elinde olan,bilen gören var mı ? -
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 2011 111. yıl corsa var ona yağmur ve far sensörü takmak istiyorum gerekli tesisatı döşedim fakat opcomda aktifleştirmeyi bulamadım gerçi daha senörü almadım sadece ayna ve kapak var şidmi ben serviste bcmyi programlatabilir miyim yapanların bcm kodu nedir acaba
ikinci sorumsa bir arkadaşım benim corsayı gördükten sonra kendi aracına esp taktırmaya karar verdi fakat onlarda yawrate tesisatı çekilmemiş bunun nasıl yapabilirim tis200de baktım ama bulamadım kendi aracımıda sökmek istemiyorum birde cim modülü benim ki gibi 1-2-3-4-5.... diye dereceli sayıyor cimide değiştirmek gerekir mi
quote:
Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım
Arkadaşlar kararan iç dikiz aynamı ve yağmur sensörünü satıyorum. Hiç kullanmadım ama ikinci el olarak almıştım. İlgilenenler pm atabilir.
sadece sensörü kaça satıyorsunuz acaba birde sağlam mı
-
arkadaşlar bilen yok mu -
arkadaşlar makyajlı corsaların arka tamponda egzoz çerçevesi var ondan arıyorum ebayde denk gelen oldu mu servis 205 tl istedi o parçaya -
Tifosi seni tekrar rahatsız edeceğim ama ayna tutucu pleyt geldi takmak için tam yerini nasıl belirleyeceğiz ve neyle yapıştırılmalı? Bir de şu an aynayı tutan rayı nasıl çıkaracağız? Camı çatlatmaktan korkuyorum açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanyıldırım -- 24 Ekim 2014; 21:13:58 > -
Eskisini çıkarmak epey zor yenisi için ayna kapaklarını da kullanarak markalamıştım ben bir oto camcıya uğrarsan sağlam bir şekilde yaparlar
quote:
Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım
Tifosi seni tekrar rahatsız edeceğim ama ayna tutucu pleyt geldi takmak için tam yerini nasıl belirleyeceğiz ve neyle yapıştırılmalı? Bir de şu an aynayı tutan rayı nasıl çıkaracağız? Camı çatlatmaktan korkuyorum açıkçası.
Eskisini çıkarmak için ilk önce çakmakla içindeki yapıştırıcıyı ısıtın aracın ön tarafından da camı çok ısınmamasına dikkat etmek için elinizi koyun aşırı derecede ısınmadan bir kerpetenle sağa sola çok fazla zorlamadan döndürün..ama sağa sola!!! zaten fazla zorlanmadan çıkacaktır.. -
Sağolun arkadaşlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X