Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: natulus

Opc ayna ve pencere kontrollerini değiştirdim arkadaşlar..iphonedan kaynaklanan sarı ampul gibi patlamış ancak öyle değil..
     'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar 'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

Opc değil ani ışık paket bu cosmolar sportlar gsi lar cokor editionlar hep böyle anlayacağın bi esentia ve enjoyda yok:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimki color edition emir :)
  • natulus N kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. İlk gelenlerde vardı sanki. Yanılmış olabilirm o zaman:)

• Arkadaşlar corsa d için park sensörü öneriniz varmı acaba
    Tavsiyeye ihtiyacım var bazen çok ihtiyaç oluyor. Mesala bimde satılan toolmax lar nasıl acaba? Veya hangi ürünlerden memnunsunuz
    Teşk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal takmak isterim ben olsam..
  • Yeni vites topuzum arkadaşlar..
     'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar 'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar 'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar

• 2011 MODEL Corsa'da Asr,TCS benzeri bir sistemin eksikliğini karda, çamurda yaşadım. Sonraki aracımın bu sistemlere sahip olmasına önem vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duster55 -- 8 Mayıs 2014; 18:14:27 >
  • Serdar abi türkiyede opcler dahil en dolu corsaya sahip olmak üzere
    Yarın atermik ön camlı orijinal park sensörü ve ışık görüş paketi( far ve yağmur sensörü) montajları tamamlanacak
    Diğer ekstraları neydi,
    Esp
    Sunroof
    17 gsi jantlar
    Koltuk ısıtma
    Touch and connect
    Opcline direksiyon ve vites topuzu
    Opcline body kit(orijinal yedek parça fiber değil)
    Afl far sistemi
    Esp off tertibatı
    Karartılmış arka ve yan camlar
    Tamamı orijinal yedek parça (esp ve sunroof dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 22 Haziran 2014; 22:36:45 >
  • Emir bak nazar değdircen
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

Emir bak nazar değdircen

değdiremedim park sensörü de çalışmış=)
  • Arkadaşlar kararan iç dikiz aynamı ve yağmur sensörünü satıyorum. Hiç kullanmadım ama ikinci el olarak almıştım. İlgilenenler pm atabilir.
  • 2007 corsa d van için direksiyon tuşlarını takmak istiyorum göbekte soket hazırlığı varmış ama sonraki tesisatı yokmuş elektronikçiyim yol gösterebilcek varsa tesisatıda çekerim yardım lazım olurmu bizim iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsa d sport direksiyon simidi arıyorum elinde olan,bilen gören var mı ?
  • arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 2011 111. yıl corsa var ona yağmur ve far sensörü takmak istiyorum gerekli tesisatı döşedim fakat opcomda aktifleştirmeyi bulamadım gerçi daha senörü almadım sadece ayna ve kapak var şidmi ben serviste bcmyi programlatabilir miyim yapanların bcm kodu nedir acaba

ikinci sorumsa bir arkadaşım benim corsayı gördükten sonra kendi aracına esp taktırmaya karar verdi fakat onlarda yawrate tesisatı çekilmemiş bunun nasıl yapabilirim tis200de baktım ama bulamadım kendi aracımıda sökmek istemiyorum birde cim modülü benim ki gibi 1-2-3-4-5.... diye dereceli sayıyor cimide değiştirmek gerekir mi

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

Arkadaşlar kararan iç dikiz aynamı ve yağmur sensörünü satıyorum. Hiç kullanmadım ama ikinci el olarak almıştım. İlgilenenler pm atabilir.

sadece sensörü kaça satıyorsunuz acaba birde sağlam mı

• arkadaşlar bilen yok mu
  • arkadaşlar makyajlı corsaların arka tamponda egzoz çerçevesi var ondan arıyorum ebayde denk gelen oldu mu servis 205 tl istedi o parçaya
  • Tifosi seni tekrar rahatsız edeceğim ama ayna tutucu pleyt geldi takmak için tam yerini nasıl belirleyeceğiz ve neyle yapıştırılmalı? Bir de şu an aynayı tutan rayı nasıl çıkaracağız? Camı çatlatmaktan korkuyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanyıldırım -- 24 Ekim 2014; 21:13:58 >
  • ihsanyıldırım kullanıcısına yanıt
    Eskisini çıkarmak epey zor yenisi için ayna kapaklarını da kullanarak markalamıştım ben bir oto camcıya uğrarsan sağlam bir şekilde yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

Tifosi seni tekrar rahatsız edeceğim ama ayna tutucu pleyt geldi takmak için tam yerini nasıl belirleyeceğiz ve neyle yapıştırılmalı? Bir de şu an aynayı tutan rayı nasıl çıkaracağız? Camı çatlatmaktan korkuyorum açıkçası.

Eskisini çıkarmak için ilk önce çakmakla içindeki yapıştırıcıyı ısıtın aracın ön tarafından da camı çok ısınmamasına dikkat etmek için elinizi koyun aşırı derecede ısınmadan bir kerpetenle sağa sola çok fazla zorlamadan döndürün..ama sağa sola!!! zaten fazla zorlanmadan çıkacaktır..
  • Sağolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.