Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.316
Cevap
135
Favori
244.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
Giriş

Youtube'da video paylaşıyorlar gayet orijinal gibi duruyor ama bilemiyorum tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes geri görüş kamerası taktırmaya niyetli ama herkes çekiniyor sanırım 😅 Bide bunu yaptırsak yarın öbürgün araca güncelleme yapmak sorun olur mu? My opel üzerinden multimedyaya ara ara güncelleme geliyor biliyorsunuz ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    My opel üzerinden nasıl güncelleme alıyorsunuz? Bende desteklenmiyor diye uyarıyor.

• wholma W kullanıcısına yanıt
    Tuhaf ama her araç desteklemiyormuş sanırım, ben aracın şasi kodunu yazdıktan sonra direk otomatik bağlandı ve multimedya güncellemesi olduğunu söyledi. Bende usb ile yaptım hatta. Sizin araç kaç model?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 9 Nisan 2025; 11:59:8 >
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    2024 ultimate bendeki, "aracınız bu özelliği desteklemiyor"

• arkadaşlar aracım 1 aydır ara ara ilk çalıştığında zoraki çalışıyor veya titreyerek çalışıyor hani anormal çalıştığını anlıyorsun ne olmuş olabilir ama ara ara yapıyor dediğim gibi seriye bağlamaz inşallah

2023 model elegance 14 binde

acaba akü den olabilir mi bilemedim ama sorayım dedim servise gitmeden

• osi53 O kullanıcısına yanıt
    Araba kış zamanlarda dışarda kaldımı… ve uzun süre park halinde kaldımı.

Bu kış benimdee bi müddet dışarıda kaldı bazen kafasına göre marş alıyor bazen almıyordu akü yü değiştirdim sorun çözüldü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OssiiE kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam duymuştum aynen aku ama 1 senelik akü bakacaz çaresine tşk ler

• osi53 O kullanıcısına yanıt

Sarj ile çözülebiliyorsa isterseniz öyle bir deneyin sorun soruşturun direk akü almadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Benim de bu ay geldi ama Nisan'da yaptıracağım. 18 binde. Henüz fiyat almaya cesaret edemedim, umarım çok yüksek meblağlar istenmez. Gebze Nazer ve İzmit Ekcan ile görüşeceğim.

Gebze Nazer'de ikinci yıl bakımımı yaptırdım. 14300 lira gibi bir tutar ödedim.

Corsa F Kullananlar Kulübü
  • OssiiE kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam duymuştum aynen aku ama 1 senelik akü bakacağız çaresine tşk ler

• Arkadaşlar merhaba, genel bir sorum olacak. 2022 model Corsa arabamın garantisi devam ediyor hatta gaza gelip garantimi 5 yıla çıkarmıştım. Şimdi "stop lambasını kontrol et" uyarısı alıyorum. Anladığım ampülü gitti. Bunu garanti kapsamında değişirler mi? Yoksa ücret talep ederler mi?

Ücret talep ederler ise ne yapmak lazım?

Bilgi ve tecrübelerinizi alabilir miyim?

• whitebaby kullanıcısına yanıt
    Normalde garantiye girmiyor. Ben üsteleyince ücret almadılar. Stop lambası sökülüp değiştiriliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt

bakım döneminde mi bu şekilde oldu ?

• whitebaby kullanıcısına yanıt
    Bakım değildi. Garanti döneminde araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 13 Nisan 2025; 20:7:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.