Şimdi Ara

'Corsa' Genel (2110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.188
Cevap
80
Favori
2.536.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21062107210821092110
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar, aracımı satıyorum ilgilenen olursa İlk Sahibinden 2011 Corsa D 1.3 CDTI Ankara gelip görebilirsiniz  'Corsa' Genel 

edit: satıldı ;) grupta yardımcı olan herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 24 Ağustos 2024; 11:45:42 >
  • mendoa M kullanıcısına yanıt
    Çözebildin mi sorunu hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • khanstern kullanıcısına yanıt

Biraz geç oldu ama normal şartlarda lastik arıza sistemi özel pakettir. Ancak 2014'den itibaren AVrupa yasaları gereği tüm araçlarda bu sistem zorunlu olduğu için mecburen tüm araç üreticileri bu sistemi takmak zorunda kaldılar. Ayrıca ESP de 2014 yılında nasbini aldı. Eskiden sdece ESP olup da DDS desteği olmayan arabalar da vardı. Bir özellik bile paraydı:)

• Herkese selamlar. 2016 model Essentia paket Corsa denk geldi. Km 112 binde , fiyatı 545 bin. Değişen hasar kaydı hiçbir şey yok. Donanım olarak boşmuş biraz araştırdım da. Sonradan hız sabitleyici takılıyor mu bu araca? Kronik sorunları var mıdır bu aracın? Fiyat olarak ne dersiniz? Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba aracım corsa e 1.4 otomatik

hareret göstergesi normalde kontagı açtıgımda 1. kademede başlar 2-3-4 diye ilerlerdi

son zamanlarda açtıgımda hararet göstergesi çalışmıyor motor ısındıkça önce 2. kademeye ordanda 4. kademeye zıplıyor

buradaki büyük bir özel opel servisine sordum daha önce böyle bir şey görmediklerini bir kaç parça değiştirirerek deneme yanılma yoluna gideceklerini söylediler ne yapmalıyım?

Not: araca 2 gün önce yıllardır kullanmadığım eski kameramı takmıştım ilk 2 gün sorun yoktu sonradan bu sorun oluştu. kameranın ekranıda araca bağladığım zaman renkleri karışık gösteriyor kablosunu çıkarttığım zaman düzgün çalışmaya başlıyor belki ilişkisi olabilir diye söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 17 Eylül 2024; 13:16:11 >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Manuel mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berker051 kullanıcısına yanıt

Evet hocam manueldi araç ama satıldı maalesef.

• Konuya ilk mesajımın üzerinden 17 yıl geçmiş :)

Selamlar Herkese

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21062107210821092110
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.