Şimdi Ara

'Corsa' Modifiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
6
Favori
75.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdiye kadar aklımda hep konsolu parlak siyah kaplatmak vardı,birden mat siyah kaplatsam nasıl durur acaba ya dönüştüfikirleriniz nelerdir?parlak havalandırma çerçeveleri ile daha hoş bir görüntüye kavuşur sanki
  • acaip toz gösterir aman diim=)
  • Soyle birsey var dusunuyorsan, bence bu cok guzel olmus

'Corsa' Modifiye
  • bu karbon fiber kaplama. direk mat siyah düşünüyordu arkadaş. ama acaip karartır iç mekanı bence:S
  • tifosi mat ' ın en güzel yanı hiç toz tutmuyor,parmak izi de yok

pistachio ben sevemiyorum niyeyse carbon kaplamayı,çok göz yorucu geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

bu karbon fiber kaplama. direk mat siyah düşünüyordu arkadaş. ama acaip karartır iç mekanı bence:S

gelen 111 corsalar ve cosmo corsalar parlak siyah bildiğimiz üzere,bence ondan daha karanlık olamaz gibi geliyor,ama denemeden görmek dışında hiçbir seçenek de yok sanırım.

aybaşı gelsin ya kol dayama ya da bu kaplama+sinyal çerçeveleri işine giriyorum kafaya koydum
  • toz tutmadığı konusunda bence emin ol=) geri dönüşü baya sancılı olabilir plastik aksam üzerine yapılacağı için. ben arabayı komple mat giydirme planlarındaydım ama vazgeçer gibiyim.
  • dostlar bahsettiğiniz bu 2 kaplamanın fiyatları konusunda bilgi verirseniz sevinirim
    karbon kaplama hoş durmuş bu arada bayıldım
  • kol dayama orijinal olmadığı sürece ki öyle bir aksesuar corsa için yok ben yaptırmam. çok fazla kuvvete maruz kalacağı için zaman içinde kesin gevşer ve sinirimi bozar sinyal çerçevesi araca 5 hp katıyor onu tavsiye ederim:P
  • quote:

toz tutmadığı konusunda bence emin ol=) geri dönüşü baya sancılı olabilir plastik aksam üzerine yapılacağı için. ben arabayı komple mat giydirme planlarındaydım ama vazgeçer gibiyim.

haftasonu anarada bir arkadaşım için fotoğraf çekimi yaptım ufak çapta

mat beyaz a3 ü vardı.araç 4 gündür yıkanmamış olmasına rağmen üstünde en ufak bir toz tanesi yoktu,ancak tavan kısmı parlak siyahtı(cam tavan gibi) oranın ise her gün çıkarken tozunu aldığını belirtti ve geldiğinde yanıma yine tozlu gözüküyordu araca göre

bu kaplama olayı çok iyi güzelde nedense corsa için çok basit/gereksiz olur gibi geliyor bana.beni yanıltacak bir araç çıkmadığı için karşıma olabilir tabi bu

• Koydugum resimde sahibinin yazdigina gore, 500'u askin bi fiyatmis. Yalniz konsol degil, aynalar, on panjur, far koyulastirma falanda vardi. Fiyat hepsinin olabilir bilmiyorum.
  • metalramco protac'la konuşmaya gidersem kesinlikle bilgilendiririm

orjinallik konusunda benim de çok fazla takıntım var maalesef,mesela bekapanın yaptığı birçok şeyi ben cesaret edip yapamazdım.modifye edeceksemde orjinali fazla bozmadan orjinal aksesuarlarla yapmayı yeğlerim,ancak pahalı oluyor keratalar

biraz bakındım edindim,şu armster markasının corsa d ler için yaptığı kol dayama fena değil gibi duruyor,ataköy servisinde de bakmıştım,yani serviste bile onu satıyorlar

sinyal çerçeveleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 18 Mart 2010; 13:55:57 >

• quote:

sinyal çerçevesi araca 5 hp katıyor onu tavsiye ederim:P

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

metalramco protac'la konuşmaya gidersem kesinlikle bilgilendiririm

orjinallik konusunda benim de çok fazla takıntım var maalesef,mesela bekapanın yaptığı birçok şeyi ben cesaret edip yapamazdım.modifye edeceksemde orjinali fazla bozmadan orjinal aksesuarlarla yapmayı yeğlerim,ancak pahalı oluyor keratalar

biraz bakındım edindim,şu armster markasının corsa d ler için yaptığı kol dayama fena değil gibi duruyor,ataköy servisinde de bakmıştım,yani serviste bile onu satıyorlar

sinyal çerçeveleri

servis 250 liraya montaj yapıyor .. aynı kolçak dışarda 190 lira ve arka bardaklığın içine oturtup 4 vida ile monte ediyorlar
    bekapa da bu kolçaktan var sıkıntı yaşayıp yaşamadığını bizimle paylaşır diye düşünüyorum bu sayede aklımızda
    soru işaretleri kalmaz

• o zaman :

Bekapa danışmadan bekleniyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 18 Mart 2010; 17:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Bekapa, senin araca rakip cikti Siyah, 5 kapi hemde dizel, buyrun sizi basbasa birakiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=xU657j3bYFo&feature=fvw

Abi kendime rakip olarak görmüyorum bunları.
    Sıkıysa gelsin Türkiye'de öğrenci olarak yapsın o modifiyeleri ellerinden öperim o zaman

Tifosi ile geçen konuşmuştuk hemen hemen aynı konuyu.
    O da yanlış ülkede doğmuşum demişti.
    Alamanyada falan olsaydık hem kişi başına düşen milli gelirden hemde parçalara ulaşma kolaylığı ve parçaların ucuzluğundan çok daha güzel şeyler yapardım. Bir kere o zaman arabam 5 kapı dizel Corsa olmazdı kesinlikle.

Not: Kıskançlıktan doğan çekememezlikler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

metalramco protac'la konuşmaya gidersem kesinlikle bilgilendiririm

sinyal çerçeveleri

servis 250 liraya montaj yapıyor .. aynı kolçak dışarda 190 lira ve arka bardaklığın içine oturtup 4 vida ile monte ediyorlar
    bekapa da bu kolçaktan var sıkıntı yaşayıp yaşamadığını bizimle paylaşır diye düşünüyorum bu sayede aklımızda
    soru işaretleri kalmaz

Bende o kolçağın yan sanayisi var 50 liraya almıştım.
    Çok fazla kullanıyorum ve çok fazla üstüne abanıyorum emin olabilirsiniz.
    Ona rağmen hiç bir sorun yaşamadım. Hala ilk günki gibi.
    Ne bir gıcırdama var nede bir oynama.

EDIT: Siz düşünün orjinalini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 18 Mart 2010; 17:33:27 >

• Türkiye'de öğrenci olup modifiye işine el atmak gerçekten zor iş azizim

Kol dayama konusunda içimi rahatlattın,sağol

bir editte benden : buluşmada müsade edersen bakmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 18 Mart 2010; 17:35:06 >
  • quote:

Türkiye'de öğrenci olup modifiye işine el atmak gerçekten zor iş azizim

Kol dayama konusunda içimi rahatlattın,sağol

bir editte benden : buluşmada müsade edersen bakmak isterim

Bu arada kol dayamanın açılan bir bölmesi var içinde.
    Baktıktan sonra o bölmenin içinde 5 lira bulursam müsade ederim

Şaka bir yana bakmak değil söküp kendi aracına bile takabilirsin deneme amaçlı hiç sorun değil
    Ancak yanında şarjlı matkap getirmeni tavsiye ederim bunun için
    Chip tuning olayını merak edip 75 hp üstündeki etkilerini görmek isteyene arabamla bir tur bile attırabilirim, herşey serbest yani buluşmada

• Bekapa'yı ne zaman online görsem Modifiye başlığında...
    Tamam burası senin mekânın, ama ara sıra misafirliğe gel, özletme kendini

EDIT : Forum yine uyarmıyor galiba, PM'lerimizi manuel olarak kontrol edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 18 Mart 2010; 18:11:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.