Şimdi Ara

Corsa swing 1,2 LPG dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım 99 Corsa swing 1,2 ecotech motor aracıma lpg taktırmak istiyorum.

benzin neredeyse hiç yokken 100TL lik benzin (yaklaşık 27 LT) aldım ve 350 Km yol yaptım biraz daha benzin var.yani tüketim 26KR gibi.Kullanımım genelde şehir içi.ama yarısını 80 Km ile gittiğim yol.bu değer 1,2 bir araba için normal mi ? Birde Lpg taktırmak için bugün bir usta ile görüştüm.tüketimin en fazla 20KR a düşeceğini söyledi ve değmez dedi.bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.unlike

merhabalar

Yeni aldığım 99 Corsa swing 1,2 ecotech motor aracıma lpg taktırmak istiyorum.

benzin neredeyse hiç yokken 100TL lik benzin (yaklaşık 27 LT) aldım ve 350 Km yol yaptım biraz daha benzin var.yani tüketim 26KR gibi.Kullanımım genelde şehir içi.ama yarısını 80 Km ile gittiğim yol.bu değer 1,2 bir araba için normal mi ? Birde Lpg taktırmak için bugün bir usta ile görüştüm.tüketimin en fazla 20KR a düşeceğini söyledi ve değmez dedi.bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Eğer arabayı 6-7 sene satmayacaksanız ve sürekli biniyorsanız lpg oldukça mantıklı bir yol.100 liralık benzin ile gittiğiniz yolu ben 100 liralık lpg ile (53 litre)yaklaşık 620 km gidiyorum(corsa 2004).Yalnız size tavsiyem iyi bir marka ve iyi bir usta tercih edin

• eğer yakıtı uygun duruma getirebilirsem 5,6 sene satmayı düşünmüyorum.Günlük ortalama 40,45 km yol yapıyorum.bu koşullarda taktırmam mantıklı mı ? taktırırsam ne kadar a düşer yakıt ?
  • quote:

eğer yakıtı uygun duruma getirebilirsem 5,6 sene satmayı düşünmüyorum.Günlük ortalama 40,45 km yol yapıyorum.bu koşullarda taktırmam mantıklı mı ? taktırırsam ne kadar a düşer yakıt ?

Ben ortalama 30km yapıyordum,taktırdım.Gayet memnunum şimdi.Arabayı oradna oraya götüreceğim diye nazlanmıyorum artık kimseye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 8 Mayıs 2010; 21:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reason666

Ben ortalama 30km yapıyordum,taktırdım.Gayet memnunum şimdi.Arabayı oradna oraya götüreceğim diye nazlanmıyorum artık kimseye

sizin araba da 1,2 swing mi ?
  • motor hacminin önemi yok araca uygun kit takılsın yeter.sarfiyat her halükarda %45 civarında düşer.yani aracınız benzinde 20 kuruş yakıyorsa lpg de 11 kuruş civarında yakacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: by feristah

motor hacminin önemi yok araca uygun kit takılsın yeter.sarfiyat her halükarda %45 civarında düşer.yani aracınız benzinde 20 kuruş yakıyorsa lpg de 11 kuruş civarında yakacaktır

normalde 26 kruş yakıyor.14,3 KR a kadar düşebilir diyorsunuz yani ? peki hangi kit uyumlu olabilir ? ve bana neden 26 kuruş benzin ise 20 kuruş tüpte yakar dendi bu konuda bir öngörünüz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by feristah

motor hacminin önemi yok araca uygun kit takılsın yeter.sarfiyat her halükarda %45 civarında düşer.yani aracınız benzinde 20 kuruş yakıyorsa lpg de 11 kuruş civarında yakacaktır

normalde 26 kruş yakıyor.14,3 KR a kadar düşebilir diyorsunuz yani ? peki hangi kit uyumlu olabilir ? ve bana neden 26 kuruş benzin ise 20 kuruş tüpte yakar dendi bu konuda bir öngörünüz varmı?

bu durum biraz tuhaf size öyle söylenmesinin sebebi bu değerdeki benzin tüketimine ustanız inanmamıştır başka bir nedeni olamaz.her araç için böyle oranlar verirse pek iş yapamaz

• öncelikle iyi günler diliyorum daha yeni bir opel corsa 1.2 swnig e montaj yaptım gayette memnun müşterimiz ben size kısaca şöyle demek istiyorum aracınız aynı yaksa bile benzin ile gaz fiyatları arasındaki fiyat farkı ile siz her halukarda %40-45 gibi avantaj elde edeceksiniz lütfen şubelerimize gelerek daha geniş ve detaylı bilgi alınız

esenler şube müdürü:

firmamız atiker otogaz sistemlerininde bayiliğini yapmakatadır
  • teşekkürler bilgi için.daha görüşe açığım.kit tavsiyesi özellikle.
  • şu anda opel in garantili araçlara taktığı sistem landirenzo dur.(oem)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.