Şimdi Ara

Corsair 300r + Cooler Master Hyper 212 Evo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Corsair 300r kasama işlemci soğutucusu alacağım.Anakartım Asus m5a99 Evo,işlemcim de Amd fx 8320.İşlemcinin stok fanı soğutma için çok iyi.Daha işlemcinin 40 dereceyi geçtiğini görmedim.Fakat fan sesi çok rahatsız edici.Uçak pistine dönüyor oyun açtığım zaman oda.

CM Evo newegg.com gibi sitelerde tavsiye ediliyor.Benim de gönlüm bundan yana.Sorum da burada geliyor.

Cooler Master Hyper 212 Evo kasama sığar mı?Ram slotumun 2si boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevapksk -- 11 Temmuz 2013; 14:12:58 >

• Uyar diye kumar oynayacağım sanırım
    Vatan'da sordum ama satıcıya hangi fanı göstersem " -hepsi uyar abicim."deyince güvenemedim.Pek bir kalifiyeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevapksk -- 11 Temmuz 2013; 16:53:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapksk

Uyar diye kumar oynayacağım sanırım
    Vatan'da sordum ama satıcıya hangi fanı göstersem " -hepsi uyar abicim."deyince güvenemedim.Pek bir kalifiyeydi.

Hocam şimdi araştırdım,300R maksimum 16 cm yüksekliğindeki soğutuculara izin veriyormuş ve CM Hyper 212 Evo'da 158.50 mm yüksekliğe sahip sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz,aynı soğutucuyu bende kullanıyorum forumdan tavsiye almıştım sevdiğim bir abimden,gayet memnunum

Linkleride atayım p.m'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

quote:

Hocam şimdi araştırdım,300R maksimum 16 cm yüksekliğindeki soğutuculara izin veriyormuş ve CM Hyper 212 Evo'da 158.50 mm yüksekliğe sahip sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz,aynı soğutucuyu bende kullanıyorum forumdan tavsiye almıştım sevdiğim bir abimden,gayet memnunum

Linkleri gördüm,açıkmaları da okudum.Hafta sonu indirimiyle alacağım,teşekkür ederim ilginiz için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

quote:

Linkleri gördüm,açıkmaları da okudum.Hafta sonu indirimiyle alacağım,teşekkür ederim ilginiz için.

Ne demek hocam,şimdiden hayırlı olsun

• Selamlar,

Alttaki fotoda monte edilen işlemci soğutucusunun yüksekliği 163.5 mm. 300R'nin desteklediği uzunluk ise 173 mm. Yani Evo ile kullanıma uygun.

http://www.pclabs.com.tr/2012/09/14/corsair-carbide-300r-kasa-incelemesi/3/

Corsair 300r + Cooler Master Hyper 212 Evo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.