eveeet şimdi seyirlik olmuş :) hocam en başta kötü görünebileceğini düşünmüştüm ama şimdi sanki thermaltake level 10 ve white edition yada haf - X ve Haf - X red edition gibi sizinkide Gold edition olmuş işçilik güzel kendiniz mi boyadınız ?
Çok güzel olmuş hocam farklı bi hava katmış kasaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Evet kendım boyadım kardeş beğendığınıze sevındım.
Kuşbakışı resmıde koyalım eksık kalmasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt_kadir -- 23 Nisan 2013; 23:56:00 >
güzel olmuş hocam güle güle kullan.
Sarı siyah her zaman favorilerimdendir. Haliyle güzel bir görüntü çıkmış, elinize sağlık. 300r yi sıradan görüntüsünden çıkarmayı başarmışsınız.
Teşekkür ederim... 300R Sıradan gorunuyor evet aslında bundan çok çok daha ıyı şeyler yapılabılır bıraz masraf yapıldığında bıraz sade bır goruntusu var bu kasanın mod"a çok da uygun değil ama altın sarısı gerçekten sıyahla hoş görünüyor...
kasam corsair 800D fanlarını bende boyamak istedim senin gibi. ama fanın yapragını cıkaramadım cıksa boyayıp yerine takacaktım.
sen sanırım kendi orjinal fanlarını boyamadım sanırım öylemi.
quote:
Orijinalden alıntı: milyondabir
kasam corsair 800D fanlarını bende boyamak istedim senin gibi. ama fanın yapragını cıkaramadım cıksa boyayıp yerine takacaktım.
fanın arka tarafındaki mili çıkarmayı deneyin.
arkasında cıkacak bişey yok gibi duruyor kurcaladım ama fan elimde kalacak resmen vida gibi bişeyde yokki döndürüp cıkartıyım
quote:
arkasında cıkacak bişey yok gibi duruyor kurcaladım ama fan elimde kalacak resmen vida gibi bişeyde yokki döndürüp cıkartıyım
genelde arka bilgilerin yazdığı çıkartmanın altında yer olur, ama bazı fanlarda olmayabiliyor.
ben cıkarmayı kaldırdım zaten. öyle sökülecek gibi durmuyor. arkasında öyle bişey yok.
resim cekebilisem durumu gösterecem
Baya güzel olmus güle güle kullanın
psu kasayla birlikte gelen dimi hocam eğer öyleyse ses durumu nasıl ?
çok güzel kardeşim bravo
devam et bakalım :D
hocam şu fanın içini nasıl çıkartıyoruz yapamadım da ?
quote:
Orijinalden alıntı: adamın1i
hocam şu fanın içini nasıl çıkartıyoruz yapamadım da ?
+1
quote:
Orijinalden alıntı: ghost123q
Baya güzel olmus güle güle kullanın
psu kasayla birlikte gelen dimi hocam eğer öyleyse ses durumu nasıl ?
Evet kasayla gelen psu ...Ses yok denıleecek kadar az.
quote:
Kardeş senın kasanın fanları nasıl bılemıyorum ama arkadaşlarında dediği gib arkasında yuvarlak uzerı kapalı yer var orayı açıp plastık bır somuna benzer parçayu sokuceksın çıkıyo bu çok basıt bır şey dır...Senın fanın resmını yolla bakalım bazılarında dediğin gibi sokme yerı olmuyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme