Hocam siz hangi satıcıdan aldınız peki? Beyaz almak istiyorum bir farkı yoktur siyahtan değil mi? Commander pro gelirse iyi olur o zaman. 4000x için arkaya tek fan olarak hangisini almalıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 18 Nisan 2021; 14:33:50 > |
corsair 4000x (4. sayfa)
-
-
Amazon TR satıcılı almıştım, sp120 aldım ben ama kasadaki sp120 Lee özelleştirilmiş piyasadaki lerden farkı, mesela öndeki 3 fan aynı devirde dönerken arkaya aldığım sp120 100-200 rpm daha hızlı dönüyor, ancak RGB senkronunda sorun yok eşit hepsi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce amazon TR den siparişi geçtim 4000x
kasa ile gelen fanlar sp120 elitemiş, sp120 pro amazonda kalmamış başka yerden buldum
teşekkür ederim hocam
-
Aynen kasa da gelenler elite diye geçiyor ama satışta ayrıca bulamadım düz sp120 aldım, hayırlısı olsun bakalım kardeşim 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elite modeli Amazon Germany satıcısı satıyor hocam Amazon TR de ancak 80 tl kargosu var :D sağolasın tekrardan
-
Gerek yok yani fazladan ödemeye, dediğim gibi sadece fan kontrol de deviri az yüksek oluyor elite'ten farklı olduğu için o kadar.
-
Herkeze merhaba. Elimde bir adet 4000x kasa bulunmakta ilgilenen olur ise pm den ulaşabilir. -
Düz sp ile Sp elite arasındaki fark biri 3pin biri pwm fan olmasıymış. led adeti vs. fark etmiyor yazmıslar
-
K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kontrolcü ne çıktı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kargo yolda, gelince paylaşıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 22 Nisan 2021; 18:32:10 > -
yan cam siyah kasada çok mu karartılmış?
-
Evet biraz fazla karartılmış -
Arkadaşlar kasayı kurdum, küçük node control çıktı, commander pro çıkmadı. Kasaya aşık oldum ama <3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 22 Nisan 2021; 20:38:2 > -
hayırlı olsun. Benim aklım hala beyazda kaldı. siyah aldık bakalım karar vermedim daha.Olmadı boş halde satıp Airflow versiyonunu alır malzemeleri ona takarım.
-
Bütün donanımlar beyaz alınırsa muazzam bir görüntü oluşuyor hocam :) Teşekkür ederim
-
psu dısında herpsi siyaj
-
@teote Airflow serisi önde bir ve arkada bir fanla geliyor, ek fan masrafı çıkarır, 4000x için arkaya bir tane fan eklemen yeterli.
@terriblex7 Hayırlı olsun kardeşim keyfini çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 22 Nisan 2021; 23:50:18 > -
Teşekkür ederim hocam ayıla bayıla cod oynuyorum şu an :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: sukrullexTeşekkür ederim hocam ayıla bayıla cod oynuyorum şu an :D
CPU ve GPU sıcaklıkları yükte ve boşta ne durumda? Eski kasadan farkı ne kadar oldu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X