Şimdi Ara

Corsair 400r veya obsidian 350d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasayı kararlaştırmışdım ama taki obsidian 350d görene kadar sade ama çok güzel bir kasa Corsair zaten kasa konusunda bana göre en iyi firma karat veremedim sizden fikir alayım dedim. Corsair 400r mı alayım yoksa Corsair obsidian 350d + psu mu alayım... 350d nin özellikle sadeliği ama çok güzel bir sadelik ve yan plexi si beni cenneti... İkisi de iyi kasa sizce en iyisi hangisi hava sirkülasyonu bakımından vb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt007 -- 21 Temmuz 2014; 15:25:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsair 350D Micro ATX yapıda bir kasa. ATX anakart takamazsınız 350D’ye. 350D’nin bir üstü, 450D modeli çıktı. O’nda ATX de kullanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Corsair 350D Micro ATX yapıda bir kasa. ATX anakart takamazsınız 350D’ye. 350D’nin bir üstü, 450D modeli çıktı. O’nda ATX de kullanabiliyorsunuz.

O kadar küçük kasamı 350d bilmiyordum valla Micro ATX ise almam

• 450D olanı da alabilirsiniz, bu ATX / M-ATX yapıda.

Corsair 400r veya obsidian 350d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 21 Temmuz 2014; 15:47:13 >
  • 350D Micro ATX ve Mini ITX anakartlar ile uyumlu.Hava sirkülasyonu olarak 400R daha iyidir.
  • 450d alamam çünkü bütçeyi aştım zaten 450d+psu baya aşarım bütçeyi teşekkürler ben en iyisi 400r alayım

• O halde 400R tercihi de güzel olacaktır.

Hayırlı olsun
  • Malzeme kalitesi ,üzerinde gelen fanlar ,dış görünüşü(bence) obsidian daha başarılı.350D alacaksam ve micro atx anakarttan başka anakart kullanmayacaksam her şekil 350d yi tercih ederdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Malzeme kalitesi ,üzerinde gelen fanlar ,dış görünüşü(bence) obsidian daha başarılı.350D alacaksam ve micro atx anakarttan başka anakart kullanmayacaksam her şekil 350d yi tercih ederdim ben.

Evet hocam Micro ATX Anakart değilde ATX de desteklese idi bende çok beğenmiştim dış görünüşünü, fanlarını, yan plexi yi... Kasa çok beğendiğim için özelliklerinede bakmayı unutmuşum görmedim Micro ATX olduğunu

• Hocam bütçe yeterse Corsair C70 de bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CS-GO

Hocam bütçe yeterse Corsair C70 de bakabilirsiniz.

C70 iyi değil şikayetçi olanlar var ve bende beğenmedim Corsair 400r iyi teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.