Şimdi Ara

CORSAIR 760t

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu Corsair 760t hakkinda bilgisi olan veya kullanmis kullanmakta olan forumdaslar buraya fikirlerini paylasabilir mi ?

Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 760t güzel kasadır ama ülkemizde satılan siyah modelini beğenmiyorum. 760T beyaz olanı çok güzel ama Türkiye'ye gelmiyor. Alacaksanız beyaz olanını yurt dışından alın. Yanında açık mavi ledli fanla geliyor beyaz olanı. Siyah olanı iç karartıcı bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Hocam 760t güzel kasadır ama ülkemizde satılan siyah modelini beğenmiyorum. 760T beyaz olanı çok güzel ama Türkiye'ye gelmiyor. Alacaksanız beyaz olanını yurt dışından alın. Yanında açık mavi ledli fanla geliyor beyaz olanı. Siyah olanı iç karartıcı bence.

Vatanda satilan beyaz ve siyah olanlari degil mi ?

Ledli fan koysak veya ledli su sogutucu koysak ic karartciligini bi nebze olsa bitirir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: KrilGrohniik

quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Hocam 760t güzel kasadır ama ülkemizde satılan siyah modelini beğenmiyorum. 760T beyaz olanı çok güzel ama Türkiye'ye gelmiyor. Alacaksanız beyaz olanını yurt dışından alın. Yanında açık mavi ledli fanla geliyor beyaz olanı. Siyah olanı iç karartıcı bence.

Vatanda satilan beyaz ve siyah olanlari degil mi ?

Ledli fan koysak veya ledli su sogutucu koysak ic karartciligini bi nebze olsa bitirir miyiz?

Vatanda sadece siyah olanı satılıyor. Ürün kodunda _BLACK yazıyor. Ben çok araştırdım o kasayı bir ara hoşuma gidiyordu, ama siyah olanın resimlerini görünce hevesim kaçtı. Beyaz olan Türkiye'de satılsa açıkçası yeni sistem toplarken alırım. Siyah olanla gelen fanın ledi kırmızı. Kırmızı insanda psikolojik olarak hırs yapar ve çok kırmızı görmek sinirliliğe neden olur ;) Mavi ise özgürlüğün rengidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• KrilGrohniik kullanıcısına yanıt
    Beyaz olanini kullaniyorum. Yukarida denildigi gibi acik mavi ledli fanla gelmiyor. Fanlar transparent ve beyaz ledli. Corsair 750D ile ayni ic yapiya sahipler, sadece 760T'nin alt kismina tek 120lik fan takilabilirken 750D 2 tane takilmasina izin veriyor. Ankartin arkasinda yeterince bosluk var kablolari saklamak icin ve ayrica menteseli yapidaki yan kapak inanilmaz kullanisli oluyorFanlari cok sessiz olmasalarda kafa ütülüyorlar denilmez sanirim ama ben 2 kademeli kasayla gelen fan kontrolcünün alt kademesini kullaniyorumBence kasa gercekten bu seviyede alinabilecek en iyi kasalardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 31 Ağustos 2014; 1:52:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Beyaz olanini kullaniyorum. Yukarida denildigi gibi acik mavi ledli fanla gelmiyor. Fanlar transparent ve beyaz ledli. Corsair 750D ile ayni ic yapiya sahipler, sadece 760T'nin alt kismina tek 120lik fan takilabilirken 750D 2 tane takilmasina izin veriyor. Ankartin arkasinda yeterince bosluk var kablolari saklamak icin ve ayrica menteseli yapidaki yan kapak inanilmaz kullanisli oluyorFanlari cok sessiz olmasalarda kafa ütülüyorlar denilmez sanirim ama ben 2 kademeli kasayla gelen fan kontrolcünün alt kademesini kullaniyorumBence kasa gercekten bu seviyede alinabilecek en iyi kasalardan biri

Peki 750d ile karsilastirirsak hangisi galip ayrilir ?

750dnin beyazi var mi ?
    Varsa hangi renk fanla geliyor ?

• KrilGrohniik kullanıcısına yanıt
    750D ile 760T tamamen alacak kisinin zevki konusunda ayriliyorlar. Ben 760T sectim ama baskasi 750D secebilir ki 750D hala aklimdadir. 750D sadece siyah olarak geliyor ve yanlis bilmiyorsam fanlari gri yapraklara sahip ledsiz fanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

750D'nin beyaz modeli bulunmuyor. İç tasarım olarak alttaki fan yuvası dışında tamamen aynılar. Asıl fark dış tasarımda, hangisi size hitap ederse onu alabilirsiniz. İnventus'ta 760T'nin beyaz modeli mevcut.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6500

730T ve 760T yan kapak ve fan kontrol butonu dışında aynılar. İncelemesine göz atarak fikir elde edebilirsiniz.

http://www.hwa.com.tr/corsair-graphite-730t-incelemesi.html
    http://www.hwa.com.tr/corsair-obsidian-750d-incelemesi.html

• İçi 750D ile aynı beyaz modeli inventusda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atıl Kurt21 -- 31 Ağustos 2014; 12:39:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.