Şimdi Ara

Corsair AX1200i Patladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şebekenizde bir sorun olabilir mi acaba. Başka bir marka alın bu sefer bakalım.

Yine sorun çıkarsa şebekenize sorun vardır.
  • Yeni gelen ax1200i daha 4-5 günlük diğeri de 15 günlükken patladı şimdi inventusa gönderdim vektron a gidecek illaki yine değişim olur ama iade istedim yine inventustan alacağım ama ne alacağım işte ax1200i den korktum valla karar veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVGA SuperNOVA 1300 G2 alabilirsiniz, o da patlarsa sizden kaynaklı bir şey olabilir :)
  • sahafiec kullanıcısına yanıt

Abi valla ben yapmadım :)
    Aldıktan 15 gün sonra nfs oynarken bomba gibi patladı 2. Psu da Facebook da dolanırken birden kesildi ama patlama olmadı ilk psu patlamasına rağmen çalışıyordu ama 2.si tık diye bir ses çıkarıyor ama çalışmıyor fakat ana kartın üzerindeki ışıklar yanıyor enerji geliyo ama start yapmıyor anlamadım ki size anlatayım herşeyimizde yeni aldım valla pc den soğudum kırıp dökmem an meslesi akım korumalı prizde bi işe yaramadı bu seferkine

• valla piyangoda kazanma şansı daha yüksek hani nekadar bu iki PSU'nun artarda bozulması.
    sen piyango bileti al ve sayısal oyna hocam, sende var bir keramet - bak demedi deme.
  • Valla bulunduğum odada 5000w 6000w arası ve ıvır,zıvır,pc gibi birçok elektrikli eşyaları banamısın demeden çalıştıran tesisatada bi hata yakıştıramıyorum ama atladığımız bir hatamı var diyerekten araştırmalara devam ediyorum inventus'tan Ertuğ beyde sağolsun telefonla 1 saat olabilecek ihtimaller üzerinde yardımcı olmaya çalıştı.Kendisi gerçekten bilgili ve ilgili bir insan Allah işini gücünü rast getirsin 1 saat boyunca hiç sıkılmadan yardımcı olmaya çalıştı son ihtimal olarak 1-2 gün içerisinde topraklama kaçak akım kontrolünü tekrardan yaptıracağım.Farklı psu konusuna gelince de şimdi ax1200i gibi bi psu yu zor zahmet almışken farklı bir ürüne geçmek psikolojik olarak rahatsızlık veriyor.Şu sorunu bulup artık kullanmak istiyorum şu bilgisayarı,zaten şanssız bir insanım üst üste geldikçede oruç bir yandan inanılmaz bir sinir yaratıyor saldırganlaşıyorum.Normal değilim,farkındayım ama piyango vari şeylerdede şansım tırt o yüzden gaz vermeyin :) o paraya fan alırım :)

• konuya zerre kadar inanmadim nedense

• Gecmis olsun isallah diger bilesenlere zarar gelmemistir .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan ben değilim ama aynı dertten madur olanım 2 kere hemde, buyur kardeş neyine inanmadın ?

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Bende zarar yok dostum sadece psu gidiyor diğer herşey sağlam

• Geçmiş olsun.Corsair yenisi ile degistirir,supheniz olmasin ama parcalar zarar gordüyse ne olur bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Ya arkadaş hadi Corsair ilk nesilde tam bu psu işine alışamadı ama kaliteli firmadır kıvırır işi ikinci revizyonda dedik. Adamcağızın elinde gül gibi sisteminde 1200 wattlık profesyonel power supply patlıyor bunun hiçbir açıklaması yok çok geçmiş olsun hocam inşallah bileşenlerinize bir zarar gelmemiştir.

2-3 yıl kadar önce işlemci ve anakartımı değiştirip i7-2600k ve Gigabyte Z68x-ud5 alıp eve geldiğimde ne yaptıysan sistem açılmadı, kasada fanlar çalışıyor ekrana görüntü gelmiyordu, anakartımı işlemcimle aldığım yere götürdüm, rica ettim elimde psu yok sizde varsa deniyelimmi diye, yeni bir psu taktılar ve sistem açıldı, kullandığım psu corsairin 850 wattlık bir modeliydi, işlemci beslemesi yetersiz filan dediler, seasonic 1000w aldım sorunsuz kullanıyorum, sistemde sli filanda yoktu sadece gtx 680 ekran kartı o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: butterflv

Bende zarar yok dostum sadece psu gidiyor diğer herşey sağlam

Iyiki bisey olmamis yine gecmis olsun diyeyim

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun.
    Bakalım bayramdan sonra haber gelir bu sefer evga 1000 p2 ve aradaki farka da bi h110 yapacam ax1200i ye küstüm artık

• Evet değiştiriyor da 2.geleni titreyerek kullandım ısınması normalmiş ama ben yinede fan açarak kullandım yine sonuç aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: butterflv

corsair ve vektron şaşırtmadı hemen arkandan vektron elektronik aradı ve ürünün değiştiğini söyledi 1 günde değişim oldu helal olsun Türkiye de ilk defa bi servis rampa yapmadan güzel bir hizmet sundu bana eksik olmasınlar başarılarının devamını dilerim vektron elektroniğe...

1 günde değişim iyimiş. Ama eski Dijital Trend ithalatı ürünlerde, garanti işlemi uzun sürüyor sanırım? Vektron onları yurtdışına mı gönderiyor yoksa?

2013'te aldığım arızalı* AX860 PSU'mu, 2014 11 Temmuz'da Eksen'e teslim etmiştim. Muhtemelen 4 Ağustos'ta sonuçlanacakmış. Bayram öncesi, 25 Temmuz'da sorduğumda, henüz gelişme yoktu.

* Alındığından beri coil whine'lı(ve belki yanık kokusu), son 1-2 ayında ise coil whine şiddetinin rastgele artması + yanık kokusu + restart atma problemleri. Kokunun kaynağından emin değilim; ama TX750 v1'e döndüğümden beri koku olmadığına göre, herhalde AX'tendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Temmuz 2014; 17:37:33 >

• D.t ithalatı ürünmüş bu ama yine de çok kısa sürdü zaten ürünü açmayada kimsenin yetkisi yokmuş,yasakmış

• Beni niye bekletiyor bunlar o zaman... İlla kendimiz arayacağız, adam sokacağız.. Türk işi..

Yedek PSU olmasa boş yere mağdur olacaktık. Ki şu ankine de ekran kartını takmak istemiyorum, igp'le bekliyoruz.

Edit: Tabii senin ürünler ilk 1 ayda bozulduğu için ayıplı ürün kapsamına girmiştir. Yine de, PSU gibi kritik ürünler için 11 Temmuz-4 Ağustos çok fazla be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Temmuz 2014; 18:26:12 >
  • Belki benimki patladı diye hemen değiştiler tam bilmiyorum şimdi de evga deneyeceğim bakalım ne olacak

• Tabii seninkiler ilk 1 ayda bozulduğu için ayıplı ürün kapsamına girmiştir. Yine de, PSU gibi kritik ürünler için 11 Temmuz-4 Ağustos çok fazla.. EVGA'i de Vektron getiriyordu, hoşuma gitmedi bu durum.

Bu arada, fan switch'i 1'de bırakmalı hakkaten. 0'dayken, oc'li 670 SLI'yla fan muhtemelen dönmüyordu ki, iyi bir durum değil. Isınıp yıpranmış olabilir.
    Bu fan kontrol işini niye çıkardılar ki? Bari sıcaklığa göre ayarlasa...

Boştayken dönmesin yeter. %60-65 yüke kadar dönmeme gibi şeyler lüzumsuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Temmuz 2014; 19:58:41 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.