Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CORSAİR AX1500İ DİGİTAL GÜÇ KAYNAĞI TEMİZ Satın Al 4 Şubat 2024 10:39 1 1 CORSAİR AX1500İ DİGİTAL GÜÇ KAYNAĞI TEMİZ 1 Yıl önce tanıdığım bir arkadaşımdan aldım 1 yıl kullandım sorunsuzdur kutu fatura garanti yoktur.Seri numarasından sorgulatmak mümkünmü bilmiyorum. İhtiyaç duymadım.6 adet vga 8 pin kablosu vardır diğer kabloları eksiksizdir.Kasa değişiminden dolayı yeni kasama büyük geldiği için satılıktır.Takas 1200W ve üzeri kaliteli tercihen ATX 3.0 güç kaynakları ile olur.Mining e bulaşmış cihaz almıyorum ve satmıyorum lütfen teklif etmeyin.iletişim PM ve 535 4136251 yoluyladır.Fiyat : 6000TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAİR AX1500İ DİGİTAL GÜÇ KAYNAĞI TEMİZ [SATILDI] CREATIVE ZX SES KARTI KUTULU EKSİKSİZ [SATILDI] AMD RYZEN 9 7900X BOX + MSI B650 CARBON WİFİ + GSKILL 32GB DDR 5 6000MHZ RAM [SATILDI] 5 INCH HDMİ DOKUNMATİK AIDA64 SENSOR PANEL