KAsa hata vermiyor içinde psu da sorun cıka biliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
Kasa hatası derken psu yu kastettim zaten arkadaşlarda psu dan hata aldığını on kere demiş ya.Zaten kasa ne hata verecek te demiri eriyecek değil ya?bu da forum hayatımdaki ilk atarım oldu :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpitx_
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
Kasa hatası derken psu yu kastettim zaten arkadaşlarda psu dan hata aldığını on kere demiş ya.Zaten kasa ne hata verecek te demiri eriyecek değil ya?bu da forum hayatımdaki ilk atarım oldu :-)
psusuz 400r modelleri var, eksende vardı yanlış hatırlamıyorsam onlardan alabilirsin
Scorpitx_
kullanıcısına yanıt
Kasa tek basınada satılıyor o yüzden kasa hatalı dediğinde psu anlasılmıyor malesef... Anlatmak istediğinizi düzgün cümlelerle kurarsanız bizde yanlış anlamayız sanırım
olumlu yorumlarıda var yahu hemen silip atmayın ama bende haf 912 advanced alırdım ve aldım da.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
olumlu yorumlarıda var yahu hemen silip atmayın ama bende haf 912 advanced alırdım ve aldım da.
Hocam sistem önerilerinin hepsinde 400r yazıyorsun, onun yerine HAF 912 Advance yazsana o zaman? Ama ben asla Cooler Master PSU almam. PSU'suz olanı alınabilir gibi
quote:
Orijinalden alıntı: ShadYaqz
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
Hocam sistem önerilerinin hepsinde 400r yazıyorsun, onun yerine HAF 912 Advance yazsana o zaman? Ama ben asla Cooler Master PSU almam. PSU'suz olanı alınabilir gibi
hah işte o yüzden öteki türlü artıyor para hemde advanced stokları bitti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme