Bildirim
CORSAİR CARBİDE 400R ön 2 fan çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cilimpuli
kasanın önündeki 2 fan çalışmıyor. Kullanma klavuzunda da bilgi yok. Fanların kablolarının diğer ucu ön panele geliyor. Ön panel USB falan çalışıyor ama fan ışık tuşu ve fan çalışmıyor. Yardım rica ediyorum.
Güç bağlantısını yaptınız mı ? -
selamlar Dominic Toretto tekrar, sistemi topladım hele şükür.
Bana sorarsan yaptım da bu iki fan ankarttan güç almayacak anladığım kadarı ile. 2 tane ince kablonun ucunda power soketi var. Ona direkt power supply'dan kablo taktım. Bu 2 ince kablo üst panel'e gidiyor. -
quote:
Bana sorarsan yaptım da bu iki fan ankarttan güç almayacak anladığım kadarı ile. 2 tane ince kablonun ucunda power soketi var. Ona direkt power supply'dan kablo taktım. Bu 2 ince kablo üst panel'e gidiyor.
aynen öyle :) -
quote:
Bana sorarsan yaptım da bu iki fan ankarttan güç almayacak anladığım kadarı ile. 2 tane ince kablonun ucunda power soketi var. Ona direkt power supply'dan kablo taktım. Bu 2 ince kablo üst panel'e gidiyor.
Evet anakarttan değil Molex soketli kablodan alıyor enerjiyi. -
çalışmıyor ama, fan ışığı tuşuna basınca da bişey olmuyor. -
Kabloyu kontrol edin kopukluk olmasın. PSU dan gelen başka bir kabloya takarak da deneyin. -
tekrar bi bakayım, bilgi veririm ona göre..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X