Şimdi Ara

CORSAİR CARBİDE 400R ön 2 fan çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasanın önündeki 2 fan çalışmıyor. Kullanma klavuzunda da bilgi yok. Fanların kablolarının diğer ucu ön panele geliyor. Ön panel USB falan çalışıyor ama fan ışık tuşu ve fan çalışmıyor. Yardım rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cilimpuli

kasanın önündeki 2 fan çalışmıyor. Kullanma klavuzunda da bilgi yok. Fanların kablolarının diğer ucu ön panele geliyor. Ön panel USB falan çalışıyor ama fan ışık tuşu ve fan çalışmıyor. Yardım rica ediyorum.

Güç bağlantısını yaptınız mı ?
  • selamlar Dominic Toretto tekrar, sistemi topladım hele şükür.

Bana sorarsan yaptım da bu iki fan ankarttan güç almayacak anladığım kadarı ile. 2 tane ince kablonun ucunda power soketi var. Ona direkt power supply'dan kablo taktım. Bu 2 ince kablo üst panel'e gidiyor.
  • quote:

selamlar Dominic Toretto tekrar, sistemi topladım hele şükür.

Bana sorarsan yaptım da bu iki fan ankarttan güç almayacak anladığım kadarı ile. 2 tane ince kablonun ucunda power soketi var. Ona direkt power supply'dan kablo taktım. Bu 2 ince kablo üst panel'e gidiyor.

aynen öyle :)
  • quote:

selamlar Dominic Toretto tekrar, sistemi topladım hele şükür.

Evet anakarttan değil Molex soketli kablodan alıyor enerjiyi.
  • çalışmıyor ama, fan ışığı tuşuna basınca da bişey olmuyor.
  • Kabloyu kontrol edin kopukluk olmasın. PSU dan gelen başka bir kabloya takarak da deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar bi bakayım, bilgi veririm ona göre..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.