Şimdi Ara

[SATILDI] Corsair Carbide Clear 600C Inverse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Corsair Carbide Clear 600C Inverse
    Ürün aşığadaki linkteki üründür. 2017 yılında alınmıştır. Kutusu vardır. Garantisi bitmiştir. Kasanın kozmetik olarak büyük bir sıkıntısı yoktur. (8/10)

Yan plexi kapağında kılcal çizikler vardır. Power butonunda temassızlık olduğu için reset butonuyla değiştirdim. Reset butonunu iptal ettim. Butonları iç kısımdan değiştirdim. Anakartta power sc kısmına reset uçlu kabloyu takıp yine kasada power butonuna basarak kullanabilirsiniz. Üstündeki tüm usb çıkışları ve 3 pinlik fan kontrolcüsü çalışmaktadır. Kasayla birlikte gelen 3 adet 140mm'lik fan ile verilecektir. Bu fanlardan bir tanesi gürültülü çalışmaktadır. Onun yerine arctic F14 fan takılarak verilecektir. Genel olarak temiz bir kasadır ferahtır. Kasanın aparatları ve içeriği tamdır. Kasanın içinde 3.5" lik gözlerden birinde kutusunda bulabilirsiniz.

Ters tip kasalardan bir tanesidir. İçinde 6 yıl aynı ekran kartı kullanılmıştır. Ters kasalarda ekran kartı fanları bozuluyor gibi hurafelere inanmayın.
    https://www.corsair.com/ww/en/p/pc-cases/cc-9011079-ww/carbide-series-clear-600c-inverse-atx-full-tower-case-cc-9011079-ww

[SATILDI] Corsair Carbide Clear 600C Inverse [SATILDI] Corsair Carbide Clear 600C Inverse [SATILDI] Corsair Carbide Clear 600C Inverse [SATILDI] Corsair Carbide Clear 600C Inverse

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.