Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Carbide Clear 600C Inverse Satın Al 16 Temmuz 2023 21:35 1 1 Corsair Carbide Clear 600C Inverse Ürün aşığadaki linkteki üründür. 2017 yılında alınmıştır. Kutusu vardır. Garantisi bitmiştir. Kasanın kozmetik olarak büyük bir sıkıntısı yoktur. (8/10) Yan plexi kapağında kılcal çizikler vardır. Power butonunda temassızlık olduğu için reset butonuyla değiştirdim. Reset butonunu iptal ettim. Butonları iç kısımdan değiştirdim. Anakartta power sc kısmına reset uçlu kabloyu takıp yine kasada power butonuna basarak kullanabilirsiniz. Üstündeki tüm usb çıkışları ve 3 pinlik fan kontrolcüsü çalışmaktadır. Kasayla birlikte gelen 3 adet 140mm'lik fan ile verilecektir. Bu fanlardan bir tanesi gürültülü çalışmaktadır. Onun yerine arctic F14 fan takılarak verilecektir. Genel olarak temiz bir kasadır ferahtır. Kasanın aparatları ve içeriği tamdır. Kasanın içinde 3.5" lik gözlerden birinde kutusunda bulabilirsiniz. Ters tip kasalardan bir tanesidir. İçinde 6 yıl aynı ekran kartı kullanılmıştır. Ters kasalarda ekran kartı fanları bozuluyor gibi hurafelere inanmayın. https://www.corsair.com/ww/en/p/pc-cases/cc-9011079-ww/carbide-series-clear-600c-inverse-atx-full-tower-case-cc-9011079-ww Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Corsair Carbide Clear 600C Inverse [SATILDI] Satılık Corsair Rm850x [SATILDI] AMD Ryzen 7 1700 [SATILDI] Gskill Flarex 32gb 3200mhz F4-3200C14D-16GFX 14-14-14-34