Şimdi Ara

CORSAIR CM2X 1 GB 675 MHZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sahinoz31

quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

quote:

quote:

En büyük avantajı soğutucusu ve 4-4-4-12 çalışması

4-4-4-12 çalışmasının avantajı nedir açıklar mısın? Ve soğutucu da piyasada 15YTL'ye bulunuyor kolayca..

Arkadaşım lütfen bilmeden konuşma düşük zamanlama her zaman iyidir.Ayrıca ne olursa olsun bu ram oem'den pahalıya gelmiyor. Ağzınla söylemişsin soğutucu 15YTL'ye bulunabiliyor diye(hangi kalite onu bilemem). Ben bu ramleri Vatan Bilgisayar'dan 49$+KDV'ye aldım. Sen bana bu fiyata hem soğutuculu, hem 4-4-4-12, hemde kaliteli bir marka ram söyleyebilir misin? Ayrıca ram zamanlamaları bana SuperPI 1M'de 0,5sn fark ettiriyor.

Ben mi bilmiyorum acaba??? Düşük zamanlamanın hiçbir önemi yoktur. SuperPI yapmak için almıyoruz ramleri, gerçek uygulamalarda malesef sentetik benchmark'lar gibi olmuyor durum.

Bu linki bu başlıkta vermiştim ama anlaşılan bakmamışsın, dikkatlice okumanı tavsiye ederim o zaman kimin bilmeden konuştuğunu daha iyi anlayacağız...http://forum.donanimhaber.com/m_15158045/tm.htm

Fiyat konusunda itiraz etmek istememiştim ama öyle gibi duruyor şimdi farkettim, kusura bakma. Ama dediğim soğutucular TT, Revoltec ve Cooler Master gibi markalar, yani son kalite olduğundan şüphen olmasın.

bilgisayarın "B" sinden anlamıyorsan heeç konuşma otur oturduğun yere her ram aynıymış tabi tabi....

• [Deleted by Admins]
  • ram olayı biraz para tuzağı özellkle xtream ramler hele....
    ama fiyatı cok iyi düştü cok para vermek yerine
    kingston corsair twinmos gibi iyi markaaların güzel ramlerinden biri alınabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

quote:

quote:

quote:

quote:

4-4-4-12 çalışmasının avantajı nedir açıklar mısın? Ve soğutucu da piyasada 15YTL'ye bulunuyor kolayca..

Arkadaşım lütfen bilmeden konuşma düşük zamanlama her zaman iyidir.Ayrıca ne olursa olsun bu ram oem'den pahalıya gelmiyor. Ağzınla söylemişsin soğutucu 15YTL'ye bulunabiliyor diye(hangi kalite onu bilemem). Ben bu ramleri Vatan Bilgisayar'dan 49$+KDV'ye aldım. Sen bana bu fiyata hem soğutuculu, hem 4-4-4-12, hemde kaliteli bir marka ram söyleyebilir misin? Ayrıca ram zamanlamaları bana SuperPI 1M'de 0,5sn fark ettiriyor.

Ben mi bilmiyorum acaba??? Düşük zamanlamanın hiçbir önemi yoktur. SuperPI yapmak için almıyoruz ramleri, gerçek uygulamalarda malesef sentetik benchmark'lar gibi olmuyor durum.

Bu linki bu başlıkta vermiştim ama anlaşılan bakmamışsın, dikkatlice okumanı tavsiye ederim o zaman kimin bilmeden konuştuğunu daha iyi anlayacağız...http://forum.donanimhaber.com/m_15158045/tm.htm

Fiyat konusunda itiraz etmek istememiştim ama öyle gibi duruyor şimdi farkettim, kusura bakma. Ama dediğim soğutucular TT, Revoltec ve Cooler Master gibi markalar, yani son kalite olduğundan şüphen olmasın.

Oem ramlerin Türkiye distribütörü konuştu

Arkadaşım bilmeden sallıyosun. Düşük timingli ramleri millet sadece bench için almıyor.(kaldı ki bazı uygulamalarda yüzde 10 a kadar performans artışı sağlar)

Düşük timingli ramler overclocka daha yatkın ramlerdir. Ayrıca bu ramlar daha düşük voltajlarla daha iyi değerlere stabil şekilde çıkıyolar.

Yani düşük timing;

kalite
    stabilite
    yüksek overclock potansiyeli anlamına geliyor.

not: bazı chiplerin karakteristik özellikleri yukarıdaki maddelerle çelişsede istisnalar kaideyi bozmaz.

Bir ramin zamanlamalarının düşük olması o chipin performansında çok kalitesini ve sabilitesini gösterir...

Olaya sadece timing ve performans ilişkisi ile bakmak taraflı ve yanlış yorumdan öteye geçmez lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.

Bu konuyu görünce moralim bozulmuşt kimse neden vap vermiyor diye.Cevap vermeye kalksam ceza yiyecektim.İyi bir dille anlatmısın eline sağlık

• quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

quote:

quote:

quote:

quote:

Oem ramlerin Türkiye distribütörü konuştu

Arkadaşım bilmeden sallıyosun. Düşük timingli ramleri millet sadece bench için almıyor.(kaldı ki bazı uygulamalarda yüzde 10 a kadar performans artışı sağlar)

Düşük timingli ramler overclocka daha yatkın ramlerdir. Ayrıca bu ramlar daha düşük voltajlarla daha iyi değerlere stabil şekilde çıkıyolar.

Yani düşük timing;

kalite
    stabilite
    yüksek overclock potansiyeli anlamına geliyor.

not: bazı chiplerin karakteristik özellikleri yukarıdaki maddelerle çelişsede istisnalar kaideyi bozmaz.

Bir ramin zamanlamalarının düşük olması o chipin performansında çok kalitesini ve sabilitesini gösterir...

Olaya sadece timing ve performans ilişkisi ile bakmak taraflı ve yanlış yorumdan öteye geçmez lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.

Dostum sen baktın mı verdiğim linke? Ben 17 yaşındayım o yüzden distribütör olma ihtimalim yok zaten saçma şekilde yorumlar yapma lütfen, önce verdiğim linkteki incelemeleri iyice gözden geçir derim ben...

Ben o linkteki 10-15 testle kanıtlamışım zaten bi işe yaramadığını, bana bilgisayarın B'sinden anlamıyorsun diyen arkadaş da mümkünse ortaya adam gibi objektif bir test veya kanıt atsın, ondan sonra birşey bilmediğimi kabul ederim ram konusuna da bir daha mesaj yazmam. Ama bana laf söyleyecekseniz ilk önce kafadan atmadığınızı ispatlamalısınız benim o linkteki testlerle ispatladığım gibi. Bilmem anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 2 Ağustos 2007; 9:38:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.