arkadaşlar elimde corsair cx750 psu var ve son bir haftadır zaman zaman bilgisayar kendiliğinden kapanmaya başladı bazen güç düğmesine bastığımda açılmıyor bazende ekrana görüntü gelmiyor (ekran kartı Hd 7870) güç kaynağında voltaj dalgalanması akım sorunu olduğunu düşünüyorum garantiye göndermeyi düşünüyorum fakat yetkili servisi bulamadım vektron elektroniği aradım psu ile ilgili sorumlu kendileri değilmiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Sinan987
arkadaşlar elimde corsair cx750 psu var ve son bir haftadır zaman zaman bilgisayar kendiliğinden kapanmaya başladı bazen güç düğmesine bastığımda açılmıyor bazende ekrana görüntü gelmiyor (ekran kartı Hd 7870) güç kaynağında voltaj dalgalanması akım sorunu olduğunu düşünüyorum garantiye göndermeyi düşünüyorum fakat yetkili servisi bulamadım vektron elektroniği aradım psu ile ilgili sorumlu kendileri değilmiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Nereden aldıysan orayla iletişime geç onlar yollarlar neresi sorumlu ise.
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Orijinalden alıntı: Sinan987
Nereden aldıysan orayla iletişime geç onlar yollarlar neresi sorumlu ise.
aklıma ilk gelen oydu zatende eksen bilgisayardan almıştım biraz mırın kırın edip gönderin dediler garanti kapsamındaki ürün için kargo ücreti vs talep ettiler biraz sinirm bozuldu ondan doğrudan yetkili servise kendim göndermek istiyorum birde arada geçen zamanı kısaltmak için ne kadar çok aktarım o kadar çok gereksiz bekleyiş
Sinan987
kullanıcısına yanıt
Ya işte bunları yapıyorlar yazık ediyorlar kendilerine, sonra vatan tekel olup fahiş arttırıyor fiyatları. Vatana götürünce bütün işleri ücretsiz onlar yapıyor, kötü olmuş hocam gönderecekleri yeri öğrenin ona göre iş yapın sizde.