Corsair Dominator 1066 DDR2 2x2GB bellekler yanında 3'lü grup fanla beraber geliyor biliyorsunuz. Ben overclock yapmıyorum, acaba bu fanları kullanmasam olur mu?, ısıdan dolayı modüllere herhangi bir zararı dokunur mu?
Fanlar çalıştığında titreşim yapıyor ve ram slotlarında temazssızlık oluşturacak diye korkuyorum. Kaldı ki kasayı koyduğum bilgisayar masasında bile bu minik fanların titreşimini hissediyorum. Ayakları'da ram slotlarının kıskaçlarına oturuyor.
Teşekkürler..
1066 mhz içinmi koymuşlar yok artık,hiçbişey olmaz hocam dert etme bence
Aynı ram'lerden bende alayım diyorum. Memnun musun dostum,takılma falan olmadı değil mi? Hangi marka anakartta kullanıyorsun? Nereden,kaça aldın?
Bu arada fanları kullanmazsan hiçbişey olmaz,merak etme!
Yanıtın için çok teşekkür ederim..sağolasın.
quote:
Orjinalden alıntı: wormhole
1066 mhz içinmi koymuşlar yok artık,hiçbişey olmaz hocam dert etme bence
Ram'leri bir süredir kullanıyorum hiç takılma yapmadı. Gigabyte GA-X-48-DS5 anakart ile birlikte kullanıyorum. Ramleri eksen bilgisayardan aldım. Faturayı bulabilirsem fiyatını söyleyeyim. Gerçi eksenin kendi sitesinde de olması lazım fiyatların.
Tamam o zaman fanları çıkartıyorum. Nihayet titreşim son bulacak :D
Teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: X2
Aynı ram'lerden bende alayım diyorum. Memnun musun dostum,takılma falan olmadı değil mi? Hangi marka anakartta kullanıyorsun? Nereden,kaça aldın?
Bu arada fanları kullanmazsan hiçbişey olmaz,merak etme!
başlarda bende takmamıştım o fanları ama ayaklarını biraz eğince çok sağlam oturdu. ramler fansızda gayet serin çalışıyordu , fanları takınca anakart sıcaklıgıda düştü
Bu fanlar overclock yapılırsa kullanmak için opsiyonel olarak verilmiş, az önce öğrendim.
Bu arada fansız olarak satılanları da var. Eğer kullanmayacaksan fanı onu alman daha mantıklı arada 25 30 dolara yakın bir fiyat farkı olması lazım. Sorunun cevabı ise hiç bir şey olmaz. Ben de fanlısından almıştım ancak en baştan beri artık üşengeçliğimden midir nedir fansız kullanıyorum. En ufak bir sorun yok, olmaz da. Ha OC yaparsın rame yüklenmek istersin o zaman tak ama normal haliyle kesinlikle gerekli değil. (Normal şartlarda bir kasa için konuşuyorum, çok kötü havalandırması olan, çok ısınan bir kasan vardır o zaman kullanmak faydalı olabilir ancak öyle bir kasada da rame gelene kadar diğer parçaların sorun çıkarır zaten :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme