Şimdi Ara

Corsair Güç Kaynakları Artık Daha Verimli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

h100 almak istiyordum yenı sistemime ama biraz araştırma yaptım yorumları okudum korktum hem sesliymiş hemde sıvı soğutmalarda problem oluyormuş zaman içinde suları eksiliyormuş yok sızdırıyormuş bunlar doğru mu?

Yeni h100 i 'nin ne gibi bir farkı var eski h100'den?

Corsair yetkilisi sorularımızı cevaplarsanız seviniriz.

Merhaba,

Corsair Hydro serisi su soğutma sistemleri tamamen kapalı devre üretilmiş kompakt su soğutma sistemleridir. İçindeki sıvının eksilmesi veya ürünün sıvı sızdırması gibi bir durum söz konusu değildir.

Yeni H100i, H100'e göre daha performanslı ve daha sessizdir. Her sistemde farklı sonuçlar alındığı için tam bir değer söylemek doğru olmaz. H100i ayrıca Corsair Link bağlantı soketine sahiptir. Yani H100i içersinde dijital bir kontrolcü vardır ve H100i'yi Corsair Link yazılımı ile kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corsair -- 31 Aralık 2012; 13:54:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

quote:

Orijinalden alıntı: Corsair

Corsair 80+ sertifikasyonlarında aşağıdaki gibi güncellemeye gidilmiştir:

CX Serisi: 80+ White --> 80+ Bronze
    GS Serisi: 80+ White --> 80+ Bronze
    HX Serisi: 80+ Silver --> 80+ Gold

Yeni AXi serisi ve yeni AX760/AX860 80+ Platinum'dur.

quote:

Yeni AXi serisi ne zaman gelecek?

Diye sormuştum ama hala cevap yok.

Merhaba,

Corsair AX760i, AX860i ve AX1200i Ocak ayının 2. haftası satışa sunulacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

h100 almak istiyordum yenı sistemime ama biraz araştırma yaptım yorumları okudum korktum hem sesliymiş hemde sıvı soğutmalarda problem oluyormuş zaman içinde suları eksiliyormuş yok sızdırıyormuş bunlar doğru mu?

Yeni h100 i 'nin ne gibi bir farkı var eski h100'den?

Corsair yetkilisi sorularımızı cevaplarsanız seviniriz.

Merhaba,

Corsair Hydro serisi su soğutma sistemleri tamamen kapalı devre üretilmiş kompakt su soğutma sistemleridir. İçindeki sıvının eksilmesi veya ürünün sıvı sızdırması gibi bir durum söz konusu değildir.

Yeni H100i, H100'e göre daha performanslı ve daha sessizdir. Her sistemde farklı sonuçlar alındığı için tam bir değer söylemek doğru olmaz. H100i ayrıca Corsair Link bağlantı soketine sahiptir. Yani H100i içersinde dijital bir kontrolcü vardır ve H100i'yi Corsair Link yazılımı ile kontrol edebilirsiniz.

EDİT: diğer başlıkta sorularıma corsiar yetkılısı cevap vermiş

teşekkur ederım kendısıne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 3 Ocak 2013; 14:37:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

quote:

Orijinalden alıntı: joyberk

Corsair yetkilisi,

2 gün önce kullanmaya başladığım Corsair HX750 fanı döndüğünde tıpkı cd-rom a cd koyduğumuzda çıkan gürültü gibi sesli çalışıyordu, hani ultra sessizdi?

Aynen katılıyorum ben de sesli dediğimde bir çok kişi öyle şey mi olur hayır benimki çok sessiz gibi yorumlar yaptılar.Defalarca alıntı yaparak cevap verdim ama kendimden başka kimseyi inandıramadım.Hx 750 benimki de.

Yeni GOLD olan HX'den mi bahsediyorsunuz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020031-eu-hx-serisi-80plus-gold-750w-guc-kaynagi-%28tak-cikart-kablolu%29/productdetails.aspx?I_ID=63147

Çok abartı ses çıkartmıyor tabi ama sesi rahatça duyulabiliyor.Benim Hx750 ise 1. versiyon olanlardan 3 ay önce felan aldım zaten

evet, ben vatandan almıştım ama dediğim gibi sorunluydu, 4-5 dakikada bir dvd-rom sesi duyar gibi oluyordum, 2 gün zor dayandım ve iade ettim.

daha sonra yabancı forum ve egg teki yorumları okudum, benim gibi rahatsız olup iade edenlerin sayısı azımsanacak gibi değildi

• O zaman kronik bir problem olabilir, yerine ne aldınız ?
  • quote:

O zaman kronik bir problem olabilir, yerine ne aldınız ?

artık bakıcam işte platinyum sertifikalı olarak thermaltake, seasonic, corsair ürünlerinden birini seçicem
  • CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI forumdan bi arkadaştan aldım almazdan önce yine forumdan bi arkadaş almamam konusunda bana detaylı bilgi verdi(sigorta çıkışları arızalı)gibi, ben buna rağmen aldım ve aynen arkadaşın bahsetdiği gibi arızalandı 2 ay bile kullanamadım

hakikaten merak etdiğim gerçekten kalitesiz malzemem mi kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak27

CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI forumdan bi arkadaştan aldım almazdan önce yine forumdan bi arkadaş almamam konusunda bana detaylı bilgi verdi(sigorta çıkışları arızalı)gibi, ben buna rağmen aldım ve aynen arkadaşın bahsetdiği gibi arızalandı 2 ay bile kullanamadım

hakikaten merak etdiğim gerçekten kalitesiz malzemem mi kullanılıyor

Merhaba,

Corsair güç kaynaklarının hiçbir serisinde kalitesiz malzeme kullanımı söz konusu değildir. En ucuz serimizde bile garanti süremiz 3 yıldır. CX serisi ürünler hakkında daha önce böyle bir şikayet almadık. Ayrı olarak paylaştığınız aşağıdaki fotoda, konnektör üzerindeki deformasyon ürünün arızalanmasına sebep olmuş olabilir gibi görünüyor.

Corsair Güç Kaynakları Artık Daha Verimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corsair -- 10 Ocak 2013; 1:31:03 >

• öncelikle şunu belirtmek isterim o resim ben almazdan önce cekilen resim ilan linkide bu

http://resim.donanimhaber.com/m_67445842/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67445842

ben aldıkdan sonrada o sekilde sorunsuz kullandım bantlamıştım ve anakart üzerinde hiç biişeye temasda etmiyordu arızanın ondan kaynaklanmadıgına çok eminim
  • corsair iyidir ben kullandım en ufak sorun ile karşılaşmadım
  • quote:

Yeni su soğutma sistemlerinden haber var mı ?

Ocak ayının ortasına gelmek üzereyiz stoklarda göremiyorum ürünleri.
  • quote:

öncelikle şunu belirtmek isterim o resim ben almazdan önce cekilen resim ilan linkide bu

ben aldıkdan sonrada o sekilde sorunsuz kullandım bantlamıştım ve anakart üzerinde hiç biişeye temasda etmiyordu arızanın ondan kaynaklanmadıgına çok eminim

En doğrusu ürünü teknik incelemeye göndermek. Konnektör yanmış gibi görünüyor. Bu 4+4 pinin boşta kalan ucu demiştiniz ama boşta kalan ucun bu kadar deforme olmaması gerekiyor. İnceleme sonucunda konnektör sebep olmadıysa, ürününüz tereddütsüz değiştirilir.

• quote:

quote:

öncelikle şunu belirtmek isterim o resim ben almazdan önce cekilen resim ilan linkide bu

En doğrusu ürünü teknik incelemeye göndermek. Konnektör yanmış gibi görünüyor. Bu 4+4 pinin boşta kalan ucu demiştiniz ama boşta kalan ucun bu kadar deforme olmaması gerekiyor. İnceleme sonucunda konnektör sebep olmadıysa, ürününüz tereddütsüz değiştirilir.

dedimya zaten garantiye gönderdim garanti dışı bırakılmış geri tamir edilmeden hatda kutusuz poşetsiz geri gönderdiler

evet anakartım tek 4+ pinli diyer 4 pin boşta duruyordu aldıgım arkadaş da aynı durumda kullanmış ve boşta duran pin iişlemci soğutucu demirine yapış kalmış sonradan farketmiş .dedğim gibi arızanın onla hiç bi alakasdı yok buna eminim

• quote:

quote:

quote:

dedimya zaten garantiye gönderdim garanti dışı bırakılmış geri tamir edilmeden hatda kutusuz poşetsiz geri gönderdiler

evet anakartım tek 4+ pinli diyer 4 pin boşta duruyordu aldıgım arkadaş da aynı durumda kullanmış ve boşta duran pin iişlemci soğutucu demirine yapış kalmış sonradan farketmiş .dedğim gibi arızanın onla hiç bi alakasdı yok buna eminim

konuya dolaylı olarak dahil olma durumundayım psu yu ak27 nikli arkadaşımıza 31 ekim 2012 tarihinde ben vermiştim sorunsuz ve çalışıyor olarak boşta duran 4+4 pin girişinin birisi deforme olmuştu sıcaklığa ve dikkatsizliğe bağlı olarak çalışmasına engel teşkil edecek bir durum söz konusu değildir zaten kullanılan anakartlarda 4 pin çıkışlıdır tek 4 pin çıkışından güç almaktadır buna bağlı olarak cihazın arızası ile 4+4 pinlerde sorun aramak ve garanti dışı bırakmak akla mantığa aykırı bir durumdur. Ülkemizdeki corsair yetkili servislerin ne durumda olduklarını az çok bilmekteyim herhangi bir art niyet aramak istemesemde oluşan bu durumlar beni bu yöne doğru sürüklüyor sayın corsair yetkilisi sizinde yardımınızla bu çözümün aydınlanacağı kanaatindeyim en son çare corsair rma açmak ve gerekli durumu corsair' e bildirmek kalıyor en azından tecrübelerimede dayanarak onların bu duruma sessiz kalmayacağı kanaatindeyim iyi günler dilerim

ilan satış konusu linki

• quote:

quote:

quote:

Corsair 80+ sertifikasyonlarında aşağıdaki gibi güncellemeye gidilmiştir:

CX Serisi: 80+ White --> 80+ Bronze
    GS Serisi: 80+ White --> 80+ Bronze
    HX Serisi: 80+ Silver --> 80+ Gold

Yeni AXi serisi ve yeni AX760/AX860 80+ Platinum'dur.

quote:

Yeni AXi serisi ne zaman gelecek?

Diye sormuştum ama hala cevap yok.

Corsair Güç Kaynakları Artık Daha Verimli

demişti yetkili.

Dominik'cim noldu bizim PSU'lar

• PSU lar için ay sonu deniliyor. Ama artık pek inanmıyorum H80 için de geçen hafta çıkıyordu satışa. Ben gitti H80 aldım.
  • quote:

PSU lar için ay sonu deniliyor. Ama artık pek inanmıyorum H80 için de geçen hafta çıkıyordu satışa. Ben gitti H80 aldım.

Merhaba,

Axi serisi güç kaynakları ve H80i şu anda distribütör stoğundadır. Birkaç gün içersinde Vatan, Eksen, İnventus...gibi yerlerde temin edilebilir.

Gecikme için kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corsair -- 15 Ocak 2013; 14:06:04 >
  • quote:

quote:

PSU lar için ay sonu deniliyor. Ama artık pek inanmıyorum H80 için de geçen hafta çıkıyordu satışa. Ben gitti H80 aldım.

Merhaba,

Axi serisi güç kaynakları ve H80i şu anda distribütör stoğundadır. Birkaç gün içersinde Vatan, Eksen, İnventus...gibi yerlerde temin edilebilir.

Gecikme için kusura bakmayın.

Galiba bu gelen partide h100i olmayacak galiba... ? Birde 900D için bir şeyler söyleyebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 15 Ocak 2013; 14:22:25 >
  • 900D için kasanın lansmanında,hazırlanmasında ön planda olan CorsairGeorge un dedigine göre Şubah sonu satışa çıkıyormuş.Tabi bizim memlekete ne zaman gelir orası var.
  • quote:

Size bir konu hakkında özel mesaj attım bakabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.