Şimdi Ara

Corsair h100 240mm radyatör lü sıvı soğutma sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Corsair h100 240mm radyatör lü sıvı soğutma sistemi
    Arkadaşlar ürünü 2. El letgo dan aldım. Satıcı bende sağlamdı demesine karşın bana geldiğinde ne varsa yazıyorum.
    2. Elleri 500 600 falan.

1. Pompa 2300 2400 devirde çalışıyor. İlk geldiğinde ses yapmıştı ama beklemeden kaynaklı mış snaırım. 10 saat denedim ses yok artk.
    2. 3 modadan ortadakinin ışığı yanmıyor. Ama her basmaya kademe atladığı anlaşılıyor.
    3. Üst kapağı tırnaklı bi yapıymış. Kargoda gelirken hasar aldıgı dan tırnakların 2 si kırılmış. Bu yüzden kliple tutturdum. İsteyen vida da atabilir.
    4. Üstündeki Amd4 aparatı dışında aparatı yoktur. Am3+ ve 4 hepsine uyumlu zaten bu aparat.
    5. Radyatör ün üstündeki perdelerin biraz kısmı özensiz kullanımdan bükülmüşü. Elimden geldiğince düzelttim. Bu bükülen ksıım sadece b bölümde var. Diğer kısmı gayet güzel.
    6. Referanslarım mevcuttur.
    7. Kendini tamirci sanan akıllılar yuzunden get açmayacağım, zira get ile alıp cihazı kurcalayıp tamir edemeyince iade ederim diyen akıllılar çıkacaktır.
    Ben modla falan uğraşmam takar kullanırım diyen için nimet. Bu fiyata 120mm var piyasada sadece.
    Üstünde 4 tane de 4 pin fan girişi var ve faaller.
    8. Eğer pompa konusunda bilgisi olan varsa her türlü yardıma açığım. Modu ayarlanması öğrenirsem satmaktan vazgeçip kullanabilirim.
    9. Tabiki de kargo dahil fiyattır.
    Corsair h100 240mm radyatör lü sıvı soğutma sistemi Corsair h100 240mm radyatör lü sıvı soğutma sistemi Corsair h100 240mm radyatör lü sıvı soğutma sistemi Corsair h100 240mm radyatör lü sıvı soğutma sistemi Corsair h100 240mm radyatör lü sıvı soğutma sistemi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 320 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Komşum bu yaw. Gazi gibi sıvı soğutma. Hayırlı satışlar olsun.
  • Mr.Neverdies kullanıcısına yanıt
    güldürdün be abi gece gece hayırlı satışlar sizede hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

güldürdün be abi gece gece hayırlı satışlar sizede hocam
    kardeşim napalım? 2 tane bulanık fotoğraf atıp. üst kapagı da japonla tutturup. sapasağlam abi diye kargolasam. bendeyken ayarlanıyordu, sen bozmuşsun desem yine güler miydiniz?
  • 7r7 kullanıcısına yanıt
    Sizs değil yoruma güldüm yanlış anladınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Sizs değil yoruma güldüm yanlış anladınız
    ha tmamadır :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair H100 V2 Sıvı Soğutucu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.